Kövess minket!
  
     

Vásároljon otthonába salgó polcokat!

Vásároljon otthonába salgó polcokat!
2017, április 28.

Salgó polcokkal többnyire raktárhelyiségekben és irodákban találkozhatunk, pedig otthonunk praktikus bútorává is válhatnak, ha okosan használjuk ki a szerkezet adta lehetőségeket. Ne ragaszkodjunk a szabályokhoz, bátran használjuk más helyiségekben is!

A salgó polc nem más, mint egy csavarokkal összeszerelt fémpolc szerkezet. Felépítése nagyon egyszerű, mérete és terhelhetősége széles határok között mozog. Az elemek felhasználásával az alapállványokon túl bármi felépíthető, legyen az például egyedi szerkezetű, gördíthető, galériás állványrendszer. Többféle típusból válogathatunk, létezik a klasszikus csavaros, csavar nélküli, horganyzott, fix állvány. Ha otthonában szüksége van arra, hogy személyes dolgait, élelmiszereket megfelelő helykihasználással tároljon, és mindezt úgy, hogy egyénileg variálhatja a polcokat tetszése szerint, továbbá, hogy hosszútávon rendelkezésre álljon a bútor, és nem utolsó sorban könnyű legyen tisztítani, akkor a salgó polc a tökéletes választás! A legpraktikusabban egy kamrában tudjuk felhasználni ezt a rendszert, mivel higiénikusan tárolhatunk rajta különböző élelmiszereket, és remekül ki tudjuk használni a rendelkezésre álló szabad helyet. A salgó polcok segítségével a padlásunkon uralkodó rendetlenséget is meg tudjuk szüntetni, és rendszerezhetjük az ott található ritkán használt tárgyakat, úgy, hogy átláthatók lesznek, így véget vethetünk az órákig tartó kutakodásnak.

A polcokat érdemes lefektetett helyzetben összeszerelni, mert így minden csavarozási helyhez könnyen hozzáférhetünk. Szerelés közben ügyeljünk a biztonságra!

Engedje szabaddá fantáziáját Ön is! A salgó polcok több típusának köszönhetően már az otthonában sem kell lemondani az átlátható rendszerezésről! Keresse fel bátran cégünket, a Vasszer Raktártechnika Kft.-t és válogasson a különféle termékek közül! Ennek érdekében keresse fel honlapunkat a www.vasszer.hu webcímen és tájékozódjon az általunk kínált lehetőségekről, kérdés esetén pedig hívjon minket a 06-32-512-600-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt a vasszer@vasszer.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tegyen családja egészségéért óriás rizsfőzővel!
Tegyen családja egészségéért óriás rizsfőzővel!

Napjainkban mindenki számára fontos az egészséges életmód, és ezt igyekszünk a közvetlen környezetünkben is népszerűsíteni. A legjobbat a családunknak szeretnénk,...

Close