Kövess minket!
  
     

Utazzon erdei iskolába csoportjával kedvezményes áron!

2017, december 28.

Még nem tudja, mi legyen az úti cél az osztálykirándulás alkalmával? Szívesen mutatná meg a gyerekeknek az erdő különlegességeit? Sok időt tölthet a szabadban, rengeteg új ismeretet adhat át és számos játékkal ismertetheti meg tanítványait, ha erdei iskolába látogat el velük. Amennyiben még időben jelzi részvételi szándékát, és lefoglalja a megfelelő mennyiségű szálláshelyet, az erdei iskola programjain kedvezményes áron vehet részt csoportjával.

Az erdei iskola napjainkban nagy népszerűségnek örvend, és egyre többen használjuk ki az előnyeit. Az egyedülálló helyszínen szervezett erdei iskola nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy pedagógusként élménydús napokkal tegyük gazdagabbá a gyerekek életét. A sétákon közelebbről megismerkedhetünk a természet adta csodaszép világgal, többek között láthatjuk a különleges növényeket, az állatvilág különböző fajait, és betekintést nyerhetünk a különféle emlékművek, nevezetességek világába is. Az erdei környezet nagy egészségnevelő szereppel bír, hiszen nem csak a friss levegő van jótékony hatással szervezetünkre, hanem a folyamatos mozgás is biztosított. A tanterem kötöttségei közül kiszabadulva mindenki kiválóan érezheti magát, felfedezhetjük a kulturális érdekességeket, és találkozhatunk olyan emberekkel, akik teljesen más típusú életvitelt folytatnak. Az erdei iskola olyan csoportos kirándulást tesz lehetővé, amikor pozitívan befolyásolhatjuk a fiatalok önmagukkal és társaikkal szembeni felelősségérzetét, valamint nagymértékben fejleszthetjük az együttműködésre való készségüket.

Májustól induló turnusokkal, jól felszerelt szálláshelyekkel várjuk Kökölyszi Gyermeküdülőnkben, Bogácson. Erdei iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a sok mozgásra, a játékos vetélkedők gondtalan lebonyolítására és az élménydús, érdekes túrák szervezésére. Amennyiben még ebben az évben befizeti a teljes ár első részletét, kedvezményben részesítjük. Informálódjon részletesen a tervezett programokról és olvasson erdei iskolánk helyszínéről a www.kokolyszi.hu honlapunkon!

Részesítse életre szóló élményben tanulóit programokkal teli erdei iskolában! Jelentkezzen csoportjával még az idén a 2018-as erdei iskola eseményére, és vegye igénybe a kedvezményeket! Hívjon bennünket a 06-30-964-3626-os telefonszámunkon, vagy keressen minket a kokolyszi@kokolyszi.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
interport.hu.17.12
Miért érdemes egy helyen intézni a cégalapítást és könyvelést?

Új vállalkozás indítását tervezi, és szüksége van tanácsra a cégalapítást, illetve a könyvelést illetően? A cégalapítást Budapesten, valamint a könyveléssel...

Close