Kövess minket!
  
     

Újévi üdvözlőlap céges ajándékként

Újévi üdvözlőlap céges ajándékként
2015, december 30.

Szeretné aprósággal meglepni munkatársait az újévre, de nem tudja, mi lehetne a legjobb ötlet? Érdemes újévi üdvözlőlapot ajándékozni egy kis reklámédességgel, hiszen ehhez a jó kívánságok mellett a kitűzött célokat is mellékelheti, buzdítva kollégáit egy még eredményesebb évre.

Az év végén nem csak a karácsonyi ajándékokon gondolkodunk, hanem az is eszünkbe jut, mivel lephetnénk meg a számunkra fontos embereket az újesztendő alkalmából. Ez a cégek esetében is előtérbe kerül, hiszen minden dolgozónak jól esik, ha kap valami egyedit. A fogadalmak is újra eszünkbe jutnak, és sokan pontos célokat tűznek ki a következő időre, amit majd igyekeznek elérni is. Minden eddig említettet összekapcsolva kitűnő ötletnek bizonyul, ha a cégek újévi üdvözlőlapot osztanak szét kollégáik között, amire ráírják jókívánságaikat, és felhívják a figyelmet a jövő év céljaira. Ha reklámédességet csomagolunk hozzájuk, külön örömet is szerezhetünk, hiszen ki ne szeretné a csokoládékat, cukorkákat. A reklámédességek zacskóján feltüntethetjük a cég logóját, vagy más feliratot is.

Ha céges ajándékról van szó, a www.dualreklam.hu weboldalunkon biztos lehet benne, hogy megtalálja a legjobb lehetőségeket! Rendkívül széles kínálattal várjuk érdeklődőinket, és rövid idő alatt elkészítjük a kívánt termékeket. Fontosnak tartjuk, hogy minden céges ajándéknál jelen legyen valamilyen konkrét, egyedi jellemző, így tehető igazán különlegessé a meglepetés. Az újesztendő közeledtével az újévi üdvözlőlapok, és a mellé szánt meglepetés reklámédességek gyártásában maximálisan segítségére vagyunk.

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. nagyszerű megoldást nyújt a céges ajándékok terén:

  • Precíz munkával
  • Modern technológiával
  • Elképzelésekhez hűen
  • Egyedi megvalósítással
  • Minőségi kivitelezésben

Kedveskedjen Ön is dolgozói számára ötletes céges ajándékkal! A nálunk kérhető újévi üdvözlőlapokat saját elképzelése szerint, kifogástalan minőségben készítjük el, így biztos lehet a kiváló végeredményben.

Bővebb információval kapcsolatban bátran keressen minket a 06-1-4102672-es telefonszámon, vagy e-mailben a dual@dualreklam.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Elektromos cigaretta
E-cigi akkumulátorok egyéni fogyasztáshoz mérten

Érdekli az e-cigik használata, de a szükséges kellékek esetében nem teljesen tájékozott? Vásárlás előtt mindenképp érdemes információhoz jutni, és a...

Close