Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a megfelelő szállítás fontosságáról – Tudja biztos kezekben kedvencét!

Tudnivalók a megfelelő szállítás fontosságáról – Tudja biztos kezekben kedvencét!
2017, június 30.

Előfordul, hogy adódnak olyan váratlan helyzetek, amikor szükségessé válik házi kedvencünk járművel történő szállítása, például egy sürgős műtét, vagy komolyabb állatorvosi kontrollvizsgálat esetén, ilyenkor a legjobb, ha élünk a kisállat szállítás lehetőségével!

Sok kutya – vagy macskatulajdonosnak nincs autója, így tömegközlekedéssel kellene megoldaniuk a szállítást, ami semmilyen szempontból nem előnyös, legfőképp egy beteg háziállat esetében. Egy buszon vagy metrón nincs biztosítva egy gyengélkedő állat védelme, tulajdonképpen mindenféle külső hatásnak kitesszük ebben az esetben, ami inkább ront kedvencünk állapotán. Ha mégis gépjármű tulajdonosok vagyunk, ilyenkor sem biztos, hogy az autó megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy egy állatot biztonságban a célállomáshoz juttassunk, ráadásul egy műtét után lévő, bódult állapotú kutya, vagy macska számára rendkívül veszélyes, ha nincsen rendesen rögzítve az utazáshoz, ez további szövődményeket is okozhat az állat egészségügyi állapotában!

Menjen biztosra, és igényeljen kisállat szállítás szolgáltatást, ami garantálja, hogy biztonságban utaztathatja kedvencét a célállomás felé! A szállító jármű speciális kialakítású, figyelembe véve a kisállatok különböző méreteit, igényeit. Nem kell attól tartania, hogy utazás közben bármi történne, a sofőr biztonságos vezetésének köszönhetően házi kedvence épségben hazajut!

A kisállat szállítás szolgáltatás kedvező áron elérhető, bárki igénybe veheti, bármilyen útvonal esetében, akinek számít kutyája vagy macskája testi épsége!

Szállíttassa házi kedvencét a Nagydarab Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.-vel! Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek a kisállat szállítás terén, garantáljuk a biztonságos utaztatást az erre alkalmas járművel! További információkért keresse fel honlapunkat a www.tetemszallitasbudapesten.com címen! Kérdés esetén hívjon minket a 06-30-311-7788-as számon vagy érdeklődjön a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével! Keressen minket bizalommal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A szitanyomás története – Érdekességek a népszerű nyomtatási technikáról
A szitanyomás története – Érdekességek a népszerű nyomtatási technikáról

A szitanyomás napjaink egyik legelterjedtebb technikája az egyedi ajándékkészítés terén, de honnan is indult a története? Sajnos a szitanyomás konkrét...

Close