Kövess minket!
  
     

Tökéletes szemöldök minden percben

Tökéletes szemöldök minden percben
2017, március 29.

A legtöbb nő mindennapjaiban talán az egyik legfontosabb az állandó, szép smink. Vannak, akik csak egy egyszerű alap festést használnak arcukon, de sokan a minél kirívóbb sminket szeretik. Bár a felvitt festések eltérnek, van, akinél több, van, akinél kevesebb, egyes részek még a legegyszerűbb sminkeknél is felfedezhetők. Egy jól elkészített szemöldök behatárolja, keretet ad az arcnak, hozzájárul a szem szépségéhez, de a jó végeredmény elérése közel se olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. A megfelelő ívet, vastagságot nehéz elérni, és sokszor rossz kinézetet kap.

Manapság, a tökéletes smink eléréséhez és az elkészítési idő lerövidítésére, több fajta sminktetoválás áll rendelkezésre. Ezek közé tartozik a szemöldöktetoválás is. Szemöldöktetoválást nem csak olyan okokból készíttethetnek, mert a saját kezük munkáját nem tartják megfelelőnek, de egyéb hiányosságból kifolyólag is. Szemöldöktetoválás terén több megoldás is lehetséges. A leggyakoribb a satíros szemöldök. Ennek során egy előre megrajzolt szemöldökmintát tölt ki a kozmetikus és így ad szép megjelenést a szemöldöknek. Továbbá szemöldöktetoválás készülhet szálazós technikával is. Ennél a módszernél a meglévő szemöldököt sűrítik további szálakkal így elérve a természetes hatást. Előfordul, hogy azért szükséges a szemöldöktetoválás, mert valamilyen ok következtében vagy nagyon ritka a szemöldök, vagy egyáltalán nincs. Ilyenkor is az elterjedt satíros megoldást alkalmazzák, de lehetőség adódik a háromdimenziós tetoválásra is. Ennek a technikának a lényege a szálak dőlésének összességén alapszik, és akár több színből is készülhet, így még inkább hasonlít a végeredmény egy igazi szemöldökre. Fontos tudni, hogy a különböző sminktetoválások az általános tetoválásokkal ellentétben nem örökre szólnak, csak pár évig maradnak meg, így akár újfajta tetoválást is választhatunk, ha már a régit megunjuk. De évik hordani egy rosszul készült sminket se előnyös, ezért, ha teheti mindig a lehető legjobb szakemberhez forduljon!

Jöjjön el hozzám, ha szeretné szemöldökét tökéletessé varázsolni! További információkért látogasson el weboldalamra a www.sminktetovalascentrum.hu címre vagy vegye fel velem a kapcsolatot a +36 70 450 2319  telefonszám és kutassy.krisztina@gmail.com e-mailcím egyikén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A szeletelőgép a mindennapokban
A szeletelőgép a mindennapokban

Szeletelőgépeket leginkább vendéglátó egységekben láthatunk a gyors munkavégzés miatt. Ezeken a területeken szükséges, hogy egyes zöldségek, húsok felszeletelése ne vegyen...

Close