Kövess minket!
  
     

Tökéletes esküvő egyedien kialakított szabadtéri helyszínen

Tökéletes esküvő egyedien kialakított szabadtéri helyszínen
2016, december 1.

Már alig várja, hogy kimondhassa a boldogító igent, de előtte még temérdek elintéznivalója van, hiszen feladata az esküvő szervezése? Legszívesebben szabadtéri esküvőt tartana, amihez különleges esküvői helyszínt keres, de nehezen talál ilyet a fővárosban? Érdemes rendkívül körültekintőnek lennie, hiszen találkozhat olyan lehetőséggel, ami minden szempontból megfelelő, sőt esküvő szolgálattal az esküvő szervezésben is segítik.

Életünk során rengeteg kiemelkedő alkalom tesz boldogabbá bennünket, viszont vannak olyan események, amelyek a legfontosabbak maradnak. Ilyen nap az esküvőnk is, és ha elérkezünk esküvőnk szervezéséhez, számos feladat vár ránk. Az esküvői helyszín kiválasztása nagy gondot igényel, és ha szerencsések vagyunk, maga a hely dolgozói biztosítják számunkra az esküvő szolgálatot.

Egyedülálló szolgáltatással várjuk a Diófa Étterem és Rendezvényház munkatársaiként, ugyanis teljes körűen vállaljuk az esküvő szervezését, amit esküvő szolgálatunk igyekszik a lehető legkiválóbban teljesíteni, igényei szerint. Esküvői helyszínünk a főváros közelében található, ahova könnyedén eljuthat minden meghívott vendég, bárhonnan érkeznek. Lehetőség van a szabadtéri esküvő megtartására, és kiemelt előnyként említendő, hogy zárt udvarunkon ismét szépítettünk, már kerti tóval is rendelkezünk, ami még hangulatosabbá tesz bármely eseményt. Készséggel állunk rendelkezésére a lakodalmi vacsorát, és a dekorációt illetően is, így biztos lehet benne, hogy tökéletes esküvői helyszínül szolgál éttermünk és környezete. Szerezzen bővebb információt velünk kapcsolatban a www.mifaker.hu internetes oldalunkon!

Esküvője szervezésének minden lépése legyen egyszerű és problémamentes! Ennek érdekében bízza meg esküvő szolgálatunkat, és mi maximális odafigyeléssel, színvonalasan teljesítjük a feladatokat! Válassza esküvője helyszínéül egyedi és különleges rendezvényházunkat, és teljenek felhőtlenül lakodalma órái! Felmerülő kérdései esetén hívjon minket bizalommal a 06-30-7322531 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@diofa-etterem.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Készítsen gyönyörű ékszereket Swarovski ékszergyurmával!
Készítsen gyönyörű ékszereket Swarovski ékszergyurmával!

A szenvedélyes ékszerkészítők mindig keresnek valami új lehetőséget a kreativitásra, és az ékszergyurmával lehetőségük van újszerű, különleges ékszereket készíteni. Azonban...

Close