Kövess minket!
  
     

Tökéletes egészség ülőmunka mellett is!

Tökéletes egészség ülőmunka mellett is!
2015, december 30.

Számtalan forrásból hallhatjuk, hogy a folyamatos ülőmunka rosszat tesz a szervezetnek és számtalan egészségügyi kockázatot rejt magában. Nem feltétlenül egyértelmű azonban, hogy mit tehetünk a káros hatások megelőzésére, kivédésére. Mi ebben szeretnénk segíteni Önnek tanácsainkkal!

  • A legnagyobb segítséget az jelenti, ha ergonomikus irodai széket használunk, amely speciális, gerincbarát kialakításának, párnázottságának köszönhetően jelentős mértékben segítheti a gerincbántalmak és a derékfájdalom megelőzését!
  • Tovább javíthatunk a helyzeten, ha az ergonomikus irodai széket kiegészítjük például deréktámasztó párnával, illetve egyéb kényelmi eszközökkel a nagyobb komfort érdekében.
  • Az irodai szék legyen állítható magasságú, hiszen fontos, hogy a monitor épp szemmagasságban legyen munka közben. Ezzel kímélhetjük a nyakat és a vállat is, illetve javíthatunk tartásunkon.
  • Lehetőség szerint tartsunk óránként tíz perc szünetet! Ilyenkor ne maradjunk a számítógép előtt, álljunk fel és kicsit mozgassuk meg magunkat. Már ezzel a pár perccel is sokat tehetünk egészségünkért!
  • Iktassuk be a mozgást a hétköznapokba! Nem feltétlenül kell hosszú ideig tartó edzésre gondolni, kezdetnek tökéletes, ha inkább a lépcsőt választjuk a lift helyett, illetve kicsit többet sétálunk, biciklizünk.
  • Ha nassolni szeretnénk munka közben, édességek helyett válasszuk a magvakat, például diót, mandulát, mogyorót vagy falatozzunk zöldségeket, gyümölcsöket az aktuális szezonnak megfelelően. Természetesen ne feledkezzünk meg a megfelelő folyadékfogyasztásról sem!
  • Az irodai szék ne legyen elavult, legyen rajta ép és megfelelő tartású a szivacs, amit szükség esetén cseréljünk.

Ha Ön is szeretne többet tenni egészségéért, válassza az ergonomikus irodai székeket a www.irodaiszekek.hu oldalról, ahol a legjobb minőségű darabokat találja! Ha pedig további kérdése, speciális igénye lenne, vagy rendelni szeretne, hívja a 06-1/210-7096 telefonszámot, vagy írjon a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tetováláskészítés
A tetoválás készítés menete pontról pontra

Bár sokan jutnak arra az elhatározásra, hogy valami igazán örök és tartós emléket egyedi módon tetessenek a bőrükre, mégis kevesen...

Close