Kövess minket!
  
     

Tippek a tágas térrel rendelkező fürdőszobák berendezéséhez

Tippek a tágas térrel rendelkező fürdőszobák berendezéséhez
2017, július 27.

A fürdőszobákra általánosságban a kis tér jellemző, ugyanis a legtöbb lakóépület megtervezésekor inkább a nappali – és hálószoba terének növelésére koncentrálnak a szakemberek, de például régi bérházak, vagy egyedi tervezésű ingatlanok esetében találkozhatunk tágas térrel rendelkező fürdőszobákkal. A nagy fürdőszobákkal a legtöbb esetben az a probléma, hogy tulajdonosa nem tekintetben tudja okosan felhasználni a terüket, és nincsen tisztában azzal, hogy milyen berendezést, fürdőszoba szanitert vásároljon a helyiségekbe.

A tágas térrel rendelkező fürdőszobák berendezése során nagyon fontos, hogy zónákra osszuk a rendelkezésre álló területet, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a téren belül még kisebb, eltérő funkciókkal bíró területeket hozunk létre, ebben az esetben a fürdőszoba szanitereknek – és bútoroknak összhangban kell lenniük a tökéletes végeredmény érdekében. Merjünk bánni a térrel, ha szükségesnek érezzük, válasszuk szét a zónákat üvegfallal!

A nagy fürdőszobák berendezéséért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, de ezt egyáltalán ne bánjunk, fordítsuk előnyünkre a helyzetet és szerezzük be a nekünk tetsző, látványos fürdőszoba szanitereket! Ha a téren belül van rá lehetőség, helyezzünk el egy bidé zuhanyt, vagy piszoárt, amelyekkel már számolni kell az építési fázisban, a hideg és meleg víz kiállása miatt. Tágas terű fürdőszobába valószínűleg nagyobb mosdókagylót, kádat választunk, utóbbi esetében olyan terméket vásároljunk, ami kényeztető funkciókkal is rendelkezik, így megteremthetjük az otthoni wellness környezetet!

A fürdőszobai szanitereken kívül fontos a csempe kiválasztása is! Nagyobb fürdőszoba esetében bátran kombinálhatjuk a színeket, formákat, ebben az esetben érdemes nagyobb méretű csempével kivitelezni a burkolást! Ha szeretnénk kicsit szűkíteni a teret, használatunk sötétebb színű csempéket is!

A minőségi fürdőszoba szaniterekért keresse a Svábbau Kft.-t! Épületgépészeti nagykereskedésünkben minden szükséges berendezési eszközt megtalál fürdőszobájához! Termékeinket honlapunkon, a www.svabbaukft.hu címen tekintheti meg! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-26-560-820-as számon vagy írjon e-mailt a svabbau@svabbau.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tudjon meg többet a sóklíma stabilitásának szerepéről!
Tudjon meg többet a sóklíma stabilitásának szerepéről!

Régóta érdeklődik a légúti betegségek gyógyítására alkalmas eszközök iránt? Esetleg a közelmúltban adódtak problémái egészségével, és igyekszik mindent megtenni a...

Close