Kövess minket!
  
     

Tegyen családja egészségéért óriás rizsfőzővel!

Tegyen családja egészségéért óriás rizsfőzővel!
2017, április 28.

Napjainkban mindenki számára fontos az egészséges életmód, és ezt igyekszünk a közvetlen környezetünkben is népszerűsíteni. A legjobbat a családunknak szeretnénk, és a cél mindig az, hogy tápláló, a szervezetre jótékony hatással bíró ételeket készítsünk, legyen szó ebédről, vacsoráról.

Ha életmódot szeretnénk váltani, először is az étkezéseinknek drasztikus változáson kell átesnie. Fontos szempont, hogy a főételek összetevőit tetszőlegesen variálhatjuk, és az is, hogy milyen húst, milyen körettel tálaljunk. A húst lehetőleg ne hagyjuk ki étrendünkből, melyhez kínáljunk mindig valamilyen könnyű köretet, sokan kedvelik például a rizst.

A rizs máig népszerű köret, de nem mindegy elkészítése, főzési ideje! Mostantól könnyed rizsfőzésben lehet részünk nagyobb összejövetelek esetén is, az óriás rizsfőző segítségével! Használata gyors és egyszerű, csak beletesszük a megmosott rizst, kellő mennyiségű vízzel megtöltjük és mikrohullámú sütőben pár perc alatt puhára pároljuk, így az értékes tápanyagok nem távoznak a rizsből. Ezentúl nem kell felügyelnünk a rizs főzését,foglalkozhatunk a bonyolultabb ételek elkészítésével, és az óriás rizsfőző nem foglal helyet a tűzhelyen sem! A mosogatással sem kell utána bajlódniuk, mivel az elkészült köretet tárolhatjuk az edényben.

A legfontosabb, hogy a rizsfőzőt a jelzett ponton túl ne töltsük tovább vízzel, mert kiforrhat belőle a folyadék! Ha elkészültünk, a fedőt pár percig ne vegyük le, mert az edényben keletkezett gőz is a rizs puhítási folyamatához tartozik! Fontos megemlíteni, hogy fagyasztásra és ételszállításra nem alkalmas az óriás rizsfőző!

Ha szeretne jó minőségű rizst készíteni családjának, vendégeinek, akkor válassza a Tupperware óriás rizsfőzőjét! A végeredményben nem fog csalódni, ízletes és tápláló köretet fog kapni úgy, hogy a legegyszerűbb módon készítette el a rizst! Keresse a rizsfőzőt TupperAkciók webáruházunkban, amit a  www.tupperakciók.hu címen elérhet! Kérdés esetén hívjon minket a 06-20-399-8588-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kezdje el a testmozgást személyi edzés segítségével!
Kezdje el a testmozgást személyi edzés segítségével!

Napjainkban állandó beszédtéma az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás. Utóbbiról rengeteg tévhit, pletyka keringhet, és a kívánt hatás elérésnek...

Close