Kövess minket!
  
     

Tápláló rágcsálóeleség: Adja meg kedvencének, amit megérdemel!

Tápláló rágcsálóeleség: Adja meg kedvencének, amit megérdemel!
2018, január 30.

A háziállatok tartása régi időkre nyúlik vissza, ám ma már főleg csak kedvtelésből tartják őket, nem pedig a hasznuk miatt. Nem akadály, ha valakinek nincs hatalmas kerttel rendelkező családi háza, egy minigarzon is alkalmas arra, hogy egy kedves kis négylábúnak helyet és életteret biztosítsunk. Ez különösen akkor nem gond, ha az állat a tenyerünkben is elfér. A rágcsálóknak egy terrárium vagy egy ketrec és minőségi táplálék segítségével könnyedén meg tudjuk teremteni az ideális életkörülményeket. De mit eszik egy hörcsög, tengerimalac vagy nyuszi?

Az állateledel boltok minőségi rágcsálóeleséget kínálnak minden kisállat etetéséhez. Vásárolhatunk kifejezetten csincsilláknak, nyulaknak vagy hörcsögöknek kifejlesztett rágcsálóeleséget, csupán meg kell találnunk azt a márkát és típust, ami a kisállat igényeinek megfelelő és árban is reálisnak találjuk.

Mire van szükségük a rágcsálóknak ahhoz, hogy ne csak jól lakjanak, de szépen fejlődjenek és egészségesek is legyenek? Természetesen, csakúgy, mint saját élelmiszereink, a rágcsálóeleség sem nélkülözheti az alapvető vitaminokat és tápanyagokat, ásványi anyagokat, amik gondoskodnak arról, hogy a kisállat bundája fényes, a szervezete pedig ellenálló legyen. A kiegyensúlyozott, változatos és egészséges táplálkozáshoz természetesen zöldségre, gyümölcsre is szükség lesz!

Dogshop webáruházunkból minőségi rágcsálóeleséget rendelhet, és többé nem lesz gondja arra, hogyan és honnan szerezze be kisállata tápját! Adja meg kedvencének a legjobbat rágcsálóeleségből is, bátran látogasson el www.dogshop.hu weboldalunkra, és ismerje meg kínálatunkat! Termékeink között többféle kiszerelés és összetevő szerint válogathat kisállata fajtájának és korának megfelelően. Amennyiben kérdése van a termékekkel vagy a rendeléssel kapcsolatban, bátran keressen fel minket telefonon, a +36-20-227-99533-as számon vagy írjon nekünk az info@dogshop.hu e-mail címre, szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
dohányzásról való leszokás
Éljen egészségesebb életet az új évben, szokjon le a dohányzásról!

Már többször elgondolkodott a dohányzásról való leszokásról, de még mindig nem jutott eredményre? Az új esztendő remek alkalom arra, hogy...

Close