Kövess minket!
  
     

Szuperszónikus hatékonyságú fogkefék gyerekeknek avagy az ultraszónikus fogkefék előnyei!

Szuperszónikus hatékonyságú fogkefék gyerekeknek avagy az ultraszónikus fogkefék előnyei!
2016, október 3.

A helyes szájhigiénia kialakítása és a hatékony fogápolás megtanítása nem könnyű feladat. Az egyre másra hirdetett, jobbnál jobbnak kikiáltott fogkefék közül sem könnyű kiválasztani a megfelelőt, hát még, ha speciális igények is felmerülnek. Otthoni szájápolás tekintetében az ultrahangos vagy ultraszónikus fogkefék jelentik most a fogápolás legfejlettebb szintjét. Teljesítményben és hatékonyságban felülmúlják az elektromos fogkefék teljesítőképességét, hiszen amellett, hogy kényelmes fogmosást biztosítanak, és összehasonlíthatatlanul több lepedéket távolítanak el, a fogkő eltávolítás, fogzománckímélés és egyéb korszerű funkciók is megtalálhatóak, gyártótól függően.

A Philips Sonicare ForKids gyermek fogkefék tervezésénél a gyártó minden szempontot figyelembe vett, ami fontos lehet a gyermekkori fogápolás tekintetében. A gyermekek fejlődéséhez igazított fogkefefej-méretezés, a gyengéd, de rendkívül hatékony tisztítás és az ergonomikus kialakítás mellett az önálló fogmosást támogató funkciók is megkönnyítik a gyerekek számára az eredményes fogmosás tanulást. Egyedülálló beépített funkció a fogmosás időtartamát kitöltő dallamválasztó, illetve a két gyermekbarát üzemmód, a különböző korosztályok számára ideális fogmosásért. Mindenképpen említést érdemel még a személyre szabhatóság, hiszen cserélhető matricákkal vidám külsőt lehet kölcsönözni a fogkefének, illetve a dinamikus tisztításért felelős technológia, melynek segítségével a fogak között és a fogíny mentén is hatékonyabb a tisztítás. Mi, a Valid Dental Medical Kft-nél mindig figyelünk arra, hogy az új fogászati eljárásokról és a modern eszközökről tájékoztatást nyújtsunk, és fogászati eszköz webshopunk kínálatát az igényekhez és az új irányvonalakhoz mérten aktualizáljuk. Ezért kínálunk korszerű és hatékony fogászati műszereket webshopunkban versenyképes áron, jó minőségben és nagy választékban minden megrendelőnknek! Weboldalunkon – www.valid.hu – minden általunk forgalmazott eszközt és részletes termékinformációt is megtalál! Kérdését tegye fel nekünk e-mailben: dental@valid.hu, és mi mihamarabb válaszolunk Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
földsugárzás érzékeléséről
Mi lehet a rosszullét oka? Mérjen földsugárzást és megtudja!

Gyakran lehetnek olyan panaszaink, melyeket nem tudunk mivel megmagyarázni. Fáj a fejünk, kellemetlenül érezzük magunkat bizonyos helyeken, vagy egyszerűen csak...

Close