Kövess minket!
  
     

Szúnyogháló a kisgyermekek egészsége érdekében

Szúnyogháló a kisgyermekek egészsége érdekében
2015, július 31.

A bosszantó, kellemetlen rovarokkal szemben két módja van a védekezésre: a rovarirtók, a méreganyaggal ellátott szerkezetek, vagy az egészségre egyáltalán nem ártalmas szúnyoghálók alkalmazása. Egyértelmű, hogy az utóbbi a legjobb választás.

Manapság az emberek többsége már nem csak a szúnyogok elleni védekezés miatt dönt a szúnyoghálók mellett. Abból a célból is érdemes alkalmazni, hogy meggátoljuk más rovarok, a por, és egyéb allergizáló anyagok bejutását.

A szúnyogháló pozitív tulajdonságai, amiért megéri felszereltetni:

  • Éveken át tartó megoldás
  • Garantálja a nyugalmat
  • Egyszeri befektetés
  • Könnyű használhatóság
  • Többféle típus
  • Igényeknek megfelelő méret

Ha kisbaba is él a családban, kifejezetten fontos ügyelni a szúnyogháló kérdésére, hiszen a kisgyermekek immunrendszere még nem olyan erős ahhoz, hogy elég ellenálló legyen. Veszélyt jelenthetnek rájuk a rovarok által hordozott bacilusok, nem beszélve az esetleges csípésekről. A szúnyoghálók védelmet adnak úgy, hogy a friss levegő cserélődése sincs gátolva.

Vásárlás előtt fontos átgondolni, hogy pontosan hova szánjuk a szúnyoghálót, milyen keretre és méretre van szükségünk. Többféle típusú szúnyogháló közül válogathatunk, így érdemes tájékozódni, melyik fajta hova használható leginkább.

Cégünk, az Alba Lamella Kft. által forgalmazott költséghatékony, ablakokra és ajtókra is szerelhető szúnyoghálók minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak. Széles palettát kínálva igyekszünk megrendelőink kedvében járni. Képzett munkatársaink szívesen adnak tanácsot abban, hogy mire célszerű odafigyelni a szúnyogháló kiválasztása folyamán.

A www.albalamella.hu weboldalunkon szúnyoghálók nagy választéka áll vásárlóink rendelkezésére. Ha belső vagy külső árnyékolóra, szalagfüggönyre, nyílászáróra van szüksége, nálunk ezeket is megtalálja.

Gondoljon Ön is gyermeke egészségére, a teljes nyugalom biztosítására, és döntsön a szúnyogháló egyszeri befektetése mellett! E-mailt az info@albalamella.hu címre tud küldeni részünkre, telefonon pedig a 06-70-4201933-mas, és a 06-70-3891936-os számon ér el bennünket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
inpulse.hu
Beépített szekrény a gyerekszobában

Igényesen, praktikusan szeretné berendezni gyermekének szobáját, olyan módon, hogy a kicsi holmijai védve legyenek? A méretre készíttethető beépített szekrények kiváló...

Close