Kövess minket!
  
     

Szeretne állatokon segíteni? Legyen kisállatgyógyászati asszisztens!

Szeretne állatokon segíteni? Legyen kisállatgyógyászati asszisztens!
2018, február 27.

Az asszisztensek feladata látszólag sok apró dologból áll, de valójában nélkülözhetetlenek és nagyon fontos munkakör az övék. Egy asszisztensnek mindenben tudnia kell segíteni, mindent átlátni, összefogni a dolgokat és a főnöke keze alá dolgozni. Ő az, aki nélkül nem lehetne hatékony és sikeres egy feladat vagy egy projekt kivitelezése, mert mindent megold, minden akadályt elhárít, előre gondolkodik és precízen végzi teendőit.

Egy jó asszisztensre éppen ezért mindig szükség van, ráadásul soha nincsen elég belőlük. Ez a hiány több területen is tapasztalható, egészségügyben, de az állatorvoslás területén is. A megbízható és megfelelően képzett asszisztensek pedig valódi kincsnek számítanak.

Érdekli az asszisztensi munka, de szeretne emellett valami módon állatokkal is foglalkozni? Ezzel nincs egyedül. A kisállatgyógyászati asszisztens népszerű szakma, ezt mi is felismertük, ezért kisállatgyógyászati asszisztens képzésünket most közkívánatra indítjuk újra! Ha nincs ideje vagy kedve elvégezni az állatorvosi egyetemet, de szeretne olyan munkát találni, amivel állatokon segíthet, válassza ezt a képzést! Sokat tehet azért, hogy a beteg vagy sérült kisállatok újra egészségesek és elégedettek legyenek. Tanuljon meg mindent a kisállatgyógyászati asszisztens képzésen, hogy jó szakember válhasson Önből, és a legjobbat nyújthassa a kis pácienseknek!

A www.tapi-kutyakozmetika.hu weboldalunkon Ön is csatlakozhat aktuális képzéseink egyikéhez. Jöjjön, és legyen az új csapat tagja, hiszen kis idő- és energia ráfordítással Önből is okleveles kisállatgyógyászati asszisztens válhat!  Kisállatgyógyászati asszisztens képzésünk  nem több, mint 200 órát vesz igénybe, a képzés alatt pedig minden lényeges elméletei és gyakorlati tudást elsajátíthat, aminek birtokában profi kisállatgyógyászati asszisztens válhat Önből!

Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, és jelentkezzen kisállatgyógyászati asszisztens képzésre a határidő lejárta előtt! Hívjon minket bizalommal a 06-30-779-8156-os telefonszámon vagy írjon az info@tapis-oktatas.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tavaszi kollekció: Mit viseljen 2018-ban?
Tavaszi kollekció: Mit viseljen 2018-ban?

A kellemes tavaszi idő beköszöntése egyelőre várat magára, de az előrelátó hölgyek már most tervezgetnek és felkészülnek a következő szezonra...

Close