Kövess minket!
  
     

Személyi edzővel sokkal könnyebben elérheti céljait!

Személyi edzővel sokkal könnyebben elérheti céljait!
2018, január 30.

A január a legtöbb ember számára az életmódváltás jegyében telik, hiszen az ünnepi lakomák és a tartalmas pihenések után elkerülhetetlen, hogy pár kiló ne szaladjon fel az ember testére. Eleinte mindenki nagy lelkesedéssel vág bele a fogyókúrába és a különböző edzéstervekbe, azonban csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy nyárig elérjék a kívánt eredményt. Nem mindenki van azzal tisztában, hogy egy életmódváltásban lehetnek sikertelen pillanatok is, ezek pedig sajnos egy idő után elveszik a kedvet a folytatástól. Szerencsére erre a jelenségre is van megoldás, mégpedig a személyi edző jelenléte!

A személyi edzés során a szakembernek nem csak az a feladata, hogy a kliensnek a megfelelő étrendet és edzésprogramot kialakítsa, hanem hogy lelkileg is támogassa őt, hiszen vitathatatlan, hogy a végső cél eléréséhez mindennek fejben kell eldőlnie, lehet bármilyen sikeres egy fogyókúra, vagy edzésforma mások esetében. Ha a fogyni vágyó nem tudja rendben tartani a gondolatait, és hamar feladja, nem fogja tudni megtapasztalni azt, hogy valóban sikert hozhat az életmódváltás.

A személyi edzés egyrészt az ügyfél testalkatához, súlyához, életkorához és neméhez passzoló gyakorlatsort jelent, de emellett azt is, hogy az edző csak és kizárólag vele foglalkozik a kiszabott idő alatt. A személyre szabott étrend kialakítása is az edző feladata, ami akár túl szigorúnak is tűnhet, de betartásával látványos eredmény érhető el. A személyi edző akár módosításokat is végrehajthat mind az étrenden, mind az edzésterven annak érdekében, hogy a kliens minél könnyebben elérhesse a céljait. Természetesen ez nem csak a gyors fogyás miatt fontos, hanem a hullámvölgyek áthidalásának érdekében is, hiszen a személyi edzőnek valamivel motiválnia kell vendégét, ezt pedig csakis látványos eredményekkel tudja elérni.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni, hogy személyi edzéssel sokkal könnyebben elérheti célját, keresse a Testközpontot! Szakembereink minőségi szolgáltatást biztosítanak Önnek az edzéseihez! Szolgáltatásainkról bővebben honlapunkon, a www.testkozpont.hu címen tájékozódhat. Jelentkezzen be hozzánk telefonon, a 06-30-524-8586-os számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tápláló rágcsálóeleség: Adja meg kedvencének, amit megérdemel!
Tápláló rágcsálóeleség: Adja meg kedvencének, amit megérdemel!

A háziállatok tartása régi időkre nyúlik vissza, ám ma már főleg csak kedvtelésből tartják őket, nem pedig a hasznuk miatt....

Close