Kövess minket!
  
     

Szálazott szemöldök: Mitől más? Mitől jobb? Mitől különleges?

Szálazott szemöldök: Mitől más? Mitől jobb? Mitől különleges?
2016, október 20.

Sokan közülünk, amikor a sminktetoválás kerül szóba, egyből elhúzzák a szájukat, mondván, hogy természetellenes, nem mellesleg ízléstelen is. Ezek egyszerű közhelyek, melyek teljesen alaptalanok, azok ugyanis, akik így vélekednek a sminktetoválásról, valószínűleg még sosem láttak igazán igényes munkát. Egy tökéletesen kivitelezett szájsatír vagy szemhéjtetoválás nem csak karaktert ad az arcnak, de kiemeli annak előnyeit, valamint elfedi hátrányait. Például, ha ajkunk formátlan, vékony vagy aszimmetrikus, könnyen korrigálhatjuk a hiányosságokat egy teljes szájsatírral, mely elfedi a bajosabb részeket, a szép külső pedig önbizalmat és magabiztosságot kölcsönöz viselőjének.

A szálazott szemöldök a teljesen természetes hatású sminktetoválások közé tartozik, technikája ugyanis igen különleges. Ránézésre szinte észre sem lehet venni, hogy az illető szemöldöke nem valódi, főleg akkor, ha ezt a technikát dúsításra használják, akkor ugyanis még az eredeti szemöldök is látszik.

A szálazott szemöldököt – nevéből adódóan – szálanként készítik el. Ha dúsításként készül, akkor a saját szemöldök szálainak vastagságához és hosszához mérten készítik el, ha viszont egy teljes szemöldök lesz a végeredmény, melyben nincsenek saját szálak, akkor a kozmetikus rajzolja fel a vendég arcformájához leginkább illő szemöldököt.

A szálazott szemöldök legnagyobb előnye, hogy ránézésre teljesen természetes hatást kelt, így annak is tökéletes megoldást nyújthat, aki nem rajong sem a tetoválásokért, sem a sminkért, szemöldöke viszont hiányos, formátlan, így szeretne rajta változtatni.

Ön is minden reggel tökéletes sminkkel szeretne ébredni? Szeretné, hogy szemöldöke mindig tökéletes formájú legyen? Akkor látogasson el kozmetikánkba! Weboldalunkon, a http://www.sminktetovalascentrum.hu-n minden fontos információt megtalál a sminktetoválás készítéséről, kérdés esetén pedig felkereshet minket a +36 -70/450-2319-es telefonszámon vagy a kutassy.krisztina@gmail.com email címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
locatelli-hungaria-hu-16szept-uj
Burkolja radiátorát stílusosan, perforált lemezzel!

Szeretné otthonában, irodájában eltakarni a fűtőtesteket, de ennek megoldására még nem talált megfelelő eszközt? Több szempontot is szükséges figyelembe vennie,...

Close