Kövess minket!
  
     

Pihenje ki a tél fáradalmait a hajdúszoboszlói Aqua Palace-ban!

Pihenje ki a tél fáradalmait a hajdúszoboszlói Aqua Palace-ban!
2017, március 2.

Elege van már a véget nem érő téli hidegből és szeretne egy kicsit feltöltődni? Akkor tökéletes választás hajdúszoboszlói hotelünk és a közelében lévő Aqua Palace, mely egy fedett élményfürdő, így télen is lehetőséget biztosít a fürdőzésre. Azért érdemes az Aqua Palace mellett dönteni, mert nem csak egy egyszerű fürdőről van szó, hanem egy számtalan szolgáltatást kínáló komplexumról.

Az Aqua Palace felejthetetlen kulturális élménnyel szolgál, köszönhetően a nyolc tematikus medencének, melyek különböző korok és kultúrák szimbólumait és hangulatát hivatottak megidézni. A hajdúszoboszlói történelembe is betekintést nyerhetünk a Pávai termálfürdő részben, ahol a hajdúszoboszlói gyógyvíz és a gyógyfürdők múltja is megelevenedik képek segítségével. Ezen kívül ellátogathatunk a Jégbarlang fürdőbe, a Gangesz fürdőbe, a Római fürdőbe, a Barlang fürdőbe, a Trópusi fürdőbe, a Tengeri fürdőbe, illetve a Mozi fürdőbe is.

Ha megunjuk a fürdőzést, igénybe vehetjük az Aqua Palace szaunáit, kedvünk szerint választhatunk a finn-, gőz- és infra szaunák közül, emellett kihasználhatjuk a Kneipp medence gyógyító hatását is. Amennyiben valamilyen „szárazföldi” programra vágyunk, az Aqua Palace kínálatában megtaláljuk a masszázst, pedikűrt, manikűrt és a fodrászatot is. Akkor sem kell szendvicseket csomagolnunk, ha egy egész napot tervezünk eltölteni az Aqua Palace-ban, hiszen vendéglátó egységek sokasága közül választhatjuk ki a nekünk legszimpatikusabbat és kényelmesen megebédelhetünk a komplexum falain belül.

Úgy érzi, hogy itt az ideje egy kis feltöltődésnek? Utazzon el Hajdúszoboszlóra, és élvezze a gyógyvíz jótékony hatásait! Ha a fürdő kapujában elhelyezkedő Hotel Járjában száll meg, igénybe veheti szálláskuponunkat, mellyel nem csak olcsóbban foglalhat szobát, de még Aqua Palace belépőt is kap! További információért látogasson el honlapunkra, a www.hoteljarja.hu webcímre, és kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-52-412-724-es és a +36-30-9-452-663-mas telefonszámok valamelyikén, illetve az info@hoteljarja.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mindent a felszíni piercingekről
Mindent a felszíni piercingekről

Manapság többféle mód van önmagunk kifejezésére. Sokféleképp próbálunk kitűnni a tömegből: egyéni, divatos öltözködéssel, extrém hajakkal, tetoválások sokaságával és különböző...

Close