Kövess minket!
  
     

Nem csak divatos, de pozitív hatással van a lelkiállapotra is! Ez az ásvány karkötő!

Nem csak divatos, de pozitív hatással van a lelkiállapotra is! Ez az ásvány karkötő!
2019, június 25.

Az ásványoknak gyógyhatása van az emberek lelki és szellemi állapotára. Ma már nem csak a kövek szépségét és az ékszerek minőségét tartják szem előtt az emberek, de a megfelelő kiegészítő kiválasztása és viselése során már szerepet kap az anyag is, amiből készül, és annak gyógyhatása, valamint kisugárzása.

Minden ásványnak más hatása van, ennél fogva minden ásvány karkötő másra és másra jó.

Ha az agyi funkcóink serkentése a cél, tökéletes választás lehet az amazonit, tejkvarc, zafír vagy éppen a szelenit is. Egyre többen szenvednek különféle allergiáktól, számukra jelenthet megoldást a borostyánból, kalcitból, aventurinból vagy labradoritból készült ásvány karkötő. A cukorbetegség nem csak az idősebb korosztályt sújtja, érdemes ametisztből vagy hegyikristályból álló ásvány karkötőt beszerezni.

Egy ásványbörzén való részvétel után az emberek többsége arról számol be, hogy mennyire feltöltődik. Ez nem lehet véletlen, és nem is az!

A kövek gyógyhatásán nagymértékben segít, ha rendszeresen tisztítva vannak és fel vannak töltve. Az ásványok természetes képződmények, rezgéseket közvetítenek és vesznek fel. Egy kő hosszú utat tesz meg a lelőhelyétől addig, amíg ásvány karkötő lesz belőle, ez idő alatt sok külső rezgést vesz fel. Ettől kell megtisztítanunk őket!

Vizes tisztításnál az ásvány karkötőt tegyük egy üvegedénybe, majd vékony sugárban folyassunk rá a vizet, és pár percig hagyjuk benne. Ennek a módszernek az a lényege, hogy a folyó víz által az edényben lévő vízben rezgés keletkezik, és ez a rezgés fogja megtisztítani a köveinket, gyakorlatilag eltávolítja belőlük az eddig kapott információkat!

A www.holdkoasvany.hu címen elérhető honlapunkon további tisztítási technikák megismerése mellett, ásványi karkötőinket is megnézheti. Engedje be a pozitív energiákat az életébe, hívjon minket a +36 30 648 1237-es telefonszámon! Ha inkább az e-mailt részesíti előnyben, írjon nekünk az info@holdkoasvany.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tattoosilver.hu.19maj
Piercing trend 2019: melyik testrészre érdemes most piercinget készíttetni?

Ahogy a divat, úgy a piercing trend is évről évre változik: tavaly inkább az orrpiercingek kerültek a középpontba, idén viszont...

Close