Kövess minket!
  
     

Ne hagyja, hogy életét a szorongás határozza meg, legyen újra önmaga!

Ne hagyja, hogy életét a szorongás határozza meg, legyen újra önmaga!
2019, július 25.

Bizonyos időnként mindenki érez szorongást, feszültséget, nyugtalanságot és félelmet is, ez sok tekintetben egy pozitív, egészséges dolog. Nincs olyan ember, aki soha semmilyen helyzetben nem érez ilyet. Elsősorban fokozza a teljesítőképességet, a munkánk során és a sportokban is. Szorongás hatására az úgynevezett „harcolj vagy menekülj” is életbe lép, amikor automatikusan reagálunk, és kiváltódik bennünk egy fizikai reakció, ez a fiziológiai készültségi állapot. Ez felkészít minket vagy a menekülésre, vagy a szembeszállásra.

De mikor válik már egészségtelenné, mikor van szükség a szorongás kezelésére? Amikor már ez a nyugtalanságérzet az élet minden területére átterjed, és általános, mindennapos érzéssé válik, amitől nem tudunk szabadulni, akkor már problémát jelent, és mindenképpen szükség van a szorongás kezelésére. Minden külső kiváltóok nélküli, csak pusztán az érzés keseríti meg mindennapjainkat, ellentétben a félelemmel, aminek mindig van egy jól meghatározható oka, tudjuk honnan ered. Mégis különös keveréke ez a félelemnek és a tehetetlenség érzésének, amikor olyan, mintha csak sodródnánk megállíthatatlanul, és semmi beleszólásunk nem lenne ebbe. A mentális megterhelésen kívül számos fizikai vetülete is van, ami miatt el kell gondolkodni a szorongás kezelésén, fáradtság, fejfájás, émelygés, túlzott szívdobogás, gyomorfájás is kíséri. Az ezzel küzdőknek az alvás sem pihentető, rémálmok gyötörhetik őket, álmatlanság, nyugtalanság kíséri mindennapjaikat. De ennek nem kell így maradnia! Hiába érzi néha úgy, hogy tehetetlen, ez a legkevésbé sincs így! Bármikor újra a saját kezébe veheti az életét, a szorongás kezelése lehetséges!

A Pszicho-Menta Humán Szolgáltató Bt. képviselőiként mi a segítségére leszünk a szorongás kezelésében! Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.pszicho-menta.hu címen elérhető honlapunkra, ahol mindent megtudhat a módszereinkről! Budapesten és Dorogon egyaránt elérhetőek vagyunk, keressen minket bizalommal a 06-30-291-7318-as vagy a 0630-611-6477-es telefonszámunkon, üzenetét pedig a ttsolyom@gmail.com címünkre várjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
nobiliakonyhastudio.com.19jul
Milyen stílusú konyhát válasszunk?

Felújításkor vagy új otthon vásárlásakor minden helyiséget a saját igényeinkre szeretnénk szabni. Amikor a konyhára gondolunk, legtöbbször a kreativitás, a...

Close