Kövess minket!
  
     

Mire szükséges kiemelten ügyelnünk a téli autózás során?

Mire szükséges kiemelten ügyelnünk a téli autózás során?
2017, január 31.

A téli hónapokban is rendszeresen használja autóját? A biztonságos közlekedés érdekében nagyon fontos, hogy ne feledkezzen meg az alkatrészek rendszeres ellenőrzéséről, kiemelten az akkumulátor és az ablakmosó helyes működéséről.

Az útvonalak bármelyikén közlekedünk, akár lakott területen belül, akár azon kívül, nélkülözhetetlen a szabályok betartása, és gépjárművünk helyes üzemeltetése. A téli időszakban az alacsony hőmérséklet miatt probléma merülhet fel az akkumulátorral és az ablakmosóval is, hiszen megfelelő odafigyelés nélkül ezek használhatatlanná is válhatnak. Célszerű a lehető legjobb minőségű anyagokat alkalmaznunk az ablakmosó tekintetében, hogy azt bármikor igénybe vehessük, így nem kell tartanunk a párás, netán fagyos üveg, sűrű hóesés miatt, amely a kilátást egyszerűen megakadályozhatja. Az akkumulátor esetében pedig ügyelnünk szükséges arra, hogy ne jussunk el a teljes lemerülésig, hiszen ez akár készülő utunkat is lehetetlenné teheti. Sokan az árat tartjuk elsődlegesnek, ami egyáltalán nem helyes döntés, hiszen több esetben érdemesebb egy kicsivel drágább alkatrészt, vagy egyéb kelléket rendelnünk, ami hosszú időn keresztül tölti be szerepét kiválóan a későbbiekben is.

A Bond-Auto Kft. munkatársaiként készséggel állunk rendelkezésére a megfelelő termékekkel! Kifogástalan minőségű, megbízható alkatrészeinkhez kedvező áron juthat hozzá, valamennyi szükséges Opel alkatrészt egyszerűen beszerezheti nálunk. Ismerje meg termékeink széles kínálatát, látogasson el www.bondauto.hu weboldalunkra!

Ügyeljen megfelelően autójára a hideg hónapokban, fektessen még nagyobb hangsúlyt az akkumulátor és az ablakmosó állapotának ellenőrzésére! Kiváló minőségű Opel alkatrészeket rendeljen tőlünk, hogy teljes mértékben elégedett lehessen a későbbiekben is! Termékeinket érintő kérdéseivel bátran keressen fel minket a 06-1-421-5161-es, vagy a 06-30-479-7314-es telefonszámunkon, illetve a bondauto@gmail.com e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mivel lepjük meg gyermekünket?
Mivel lepjük meg gyermekünket?

Különleges ajándékkal szeretne készülni gyermeke számára, de még nem tudja, mivel okozhatná a legnagyobb meglepetést? Fejlesztő játékok közül válogatva biztos,...

Close