Kövess minket!
  
     

Mindent a felszíni piercingekről

Mindent a felszíni piercingekről
2017, március 1.

Manapság többféle mód van önmagunk kifejezésére. Sokféleképp próbálunk kitűnni a tömegből: egyéni, divatos öltözködéssel, extrém hajakkal, tetoválások sokaságával és különböző testékszerekkel. Ezekkel mind azt a célt próbáljuk elérni, hogy eltérjünk a többi embertől, megmutassunk magunkból valami pluszt mások számára. A testünket érintő változtatásokkal kapcsolatban mindig szükséges, hogy tisztában legyünk fontos információkkal, például, hogy hogyan ápoljuk, hogyan kezeljük friss piercingünket, tetoválásunkat. Továbbá tisztában kell lennünk a behelyezéssel, felhelyezéssel járó tényezőkkel, esetleges fájdalommal, következményekkel. Ha tisztában vagyunk mindezekkel, könnyen feldobhatjuk, egyedivé tehetjük külső megjelenésünket, egyéniségünket.

A felszíni piercing nem más, mint egy olyan ékszer, melynek végei kilátszódnak a bőr alól, a felszín alatt viszont egy szár tartja őket össze. Sokan összekeverik a microdermal piercinggel, a kettő azonban különbözik.  Szalonunk már régóta foglalkozik felszíni piercingek behelyezésével, ám a piercing elkészülte még csak a folyamat első lépése. Nagyon fontos az utólagos kezelés, ápolás, hiszen, ha ezeket nem megfelelően végezzük el, a piercing begyulladhat, a körülötte lévő terület pedig elfertőződhet! A piercing elkészülte után munkatársaink teljes körű tájékoztatást adnak a további teendőkről, amelyeket, ha megfelelően betartunk, elkerülhetjük későbbi komplikációkat!

Szalonunkban garantáljuk, hogy a behelyezés problémamentesen történik, és ha az utasításokat megfelelően betartják, akkor a későbbiekben sem lesz vele probléma! Vállaljuk a leginkább elterjedt fül-, orr-, szemöldök- vagy szájkörüli piercingek behelyezését, de nem riadunk vissza az extrémebb területektől, elképzelésektől sem. Bizalommal fordulhatnak hozzánk intim piercingek területén is!

Ha minőségi és szép munkát szeretne és szeretné feldobni külsejét egy testékszerrel, látogasson el szegedi szalonunkba! További információkért érdeklődhet honlapunkon, a www.tattooszeged.hu oldalon vagy a +36-30/858-64-66-os telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kezdje el időben otthona burkolását!
Kezdje el időben otthona burkolását!

Úgy döntött, hogy felújítja lakását, és a burkolás is teendői közé tartozik? Netán új otthonába költözik, és rengeteg feladat vár...

Close