Kövess minket!
  
     

Milyen virágokkal kedveskedjünk télen?

Milyen virágokkal kedveskedjünk télen?
2017, december 4.

A tél szürkeségét valamivel oldani kell, és ezt sokféleképpen tehetjük meg. Sokan a világítással és a lakás dekorációjával próbálják oldani a komorságot, mások egy pohár forralt borral és mézeskaláccsal. Amit viszont mindenképp érdemes ilyenkor is alkalmazni, az a virágok és növények nyújtotta színes és vidám hangulat! Hiába alszik a természet téli álmot, azért találhatunk olyan növényeket, amik illenek a korán sötétedéshez, a havazáshoz és a bekuckózáshoz. Ha szeretnénk távol élő szeretteinknek örömet okozni, és ugyanezt a hangulatot átadni nekik, a virágküldés külföldre is megoldható!

Fontos, hogy olyan virágokat válasszunk, amik életet varázsolnak egy téli szobába, de anélkül, hogy a tavaszt, vagy a nyarat idéznék meg, tehát kézenfekvő a karácsonyra jellemző növények között válogatni. Az örökzöldek alapvetőek, a karácsony velejárói, de mindenképp szükség van melléjük valami színesre is. A fagyöngy például remek választás, fehér bogyói vidámságot sugároznak, a boglárkák, más néven hunyorok virágaikkal érik el ugyanezt a hatást. Ha a cserepes növények közül választanánk, a mikulásvirág egyértelműnek tűnik gyönyörű, piros és zöld színeivel, de érdemes az amarillisszel is megpróbálkozni, hiszen szinte bármilyen színben fellelhető a lilától a piroson át a rózsaszínig. Végül, de nem utolsósorban a nárciszok, amik gyönyörű napsárga színükkel kivilágosítják a szobákat! A nemzetközi virágküldés pedig mindezen virágokat eljuttatja szeretteinkhez és barátainkhoz!

Nemzetközi virágküldő szolgálatunk, a FlorAwesome Kft. szívesen segít Önnek, ha szerettei távol élnek, és szeretné meglepni őket egy csokor virággal, esetleg egy virágkosárral, vagy ajándékcsomaggal! Keresse fel a www.theflowerbird.com-ot, és válassza a virágküldést külföldre, a világ bármelyik pontjára! Nemzetközi virágküldéssel kapcsolatos kérdés esetén hívja a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkat, illetve írjon e-mailt az info@theflowerbird.com címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Nem szeretné a hidegben tárolni bútorait, személyes tárgyait? Béreljen raktárszobát!
Nem szeretné a hidegben tárolni bútorait, személyes tárgyait? Béreljen raktárszobát!

Mivel az élet rendszeresen kiszámíthatatlan helyzeteket produkálhat, szükséges ezen szituációkhoz alkalmazkodni. Ilyen lehet például egy váratlan költözés vagy felújítás, amikor...

Close