Kövess minket!
  
     

Milyen tényezők befolyásolják a tetoválás árakat?

Milyen tényezők befolyásolják a tetoválás árakat?
2018, június 26.

A tetoválásokat különböző árakon készíttethetjük el, és ennek okával nem mindenki van tisztában. Mielőtt bárki arra adná a fejét, hogy egy látványos és ízléses tetoválást csináltasson, fontos, hogy tájékozódjon a tetoválások áráról, így nem érheti meglepetés.

Az első és a legfontosabb a tetoválás árát illetően a minta. Minél bonyolultabb és összetettebb, annál mélyebben kell a szolgáltatásért a pénztárcába nyúlni, azonban a végeredmény minden pénzt megér. Egyesek nem bízzák a véletlenre a tetoválást, ezért már előre tervezetet kérnek a mintáról a szakembertől, így ennek költségeivel szintén kell számolni, de mivel ezt az ember élete végéig viselni fogja, nem lehet akármilyen a végeredmény.

A tetoválások árát a minta bonyolultságán túl a méretek is befolyásolják. Értelemszerűen ebben az esetben az az érvényes, hogy a nagyobb mintákért többet kell fizetni, azonban vannak olyan kicsi, finom munkát igénylő varratok, amelyek esetében a szakember több költséget számolhat fel, hiszen a pontosságot és a precizitást szintén meg kell fizetni. Sokszor egy nagyobb minta egyszerűbbnek tűnik, mint egy kicsi, ez pedig inkább szakemberfüggő. Érdemes több tetoválót megkeresni, tőlük árajánlatot kérni, tájékozódni a korábbi munkáikról, így nem érheti meglepetés a tetoválások árát illetően.

Végül, de nem utolsó sorban a színhasználat is befolyásolja a tetoválás árakat. Mostanság igazi népszerűségnek örvendenek a fehér tetoválások, emellett a színesek is újra előtérbe kerültek. A színes, látványos varratokért is nagyobb költséget számolnak fel a szakemberek, de természetesen e téren is lehet találkozni kivétellel. A fontos, hogy mindig az arany középutat találja meg, hiszen így biztos látványos és ízléses tetoválás tulajdonosává válhat.

Ha további információkat szeretne megtudni a tetoválások árairól, vagy szeretne Ön is tetoválást, keresse fel a SC-Tattoo Kft. szalonját! Szolgáltatásainkról weboldalunkon tájékozódhat, amelyet a www.tattooszeged.hu címen elérhet! Kérdés esetén hívjon minket a 06-30-858-6466-os telefonszámon, vagy írjon e-mailt a tattooszeged@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Készüljön fel méltó módon az állathamvasztásra Budapesten!
Készüljön fel méltó módon az állathamvasztásra Budapesten!

Betegségben szenved kisállata, és időben szeretne felkészülni a legrosszabb helyzetre, majd méltó módon elbúcsúzni kedvencétől? A lehető legkörültekintőbb eljárás, ha...

Close