Kövess minket!
  
     

Milyen a jó napszemüveg? – Ne csak az aktuális trend szerint válasszunk!

Milyen a jó napszemüveg? – Ne csak az aktuális trend szerint válasszunk!
2017, május 24.

A napszemüvegre napjainkban inkább divatos kiegészítőként tekintünk, vásárláskor ne csak dizájnját vegyük figyelembe, hanem azt is, hogy milyen UV szűrő képességgel rendelkezik az adott darab!

A napszemüveg típusok kínálata elég széles, sokféle lencseformával, színben kaphatók, és nem utolsósorban az áruk is nagyon eltérők különböző árusoknál. Valahol már pár száz forintért divatos darabra bukkanhatunk, ellentétben egy optikával, ahol mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha napszemüveget szeretnénk vásárolni. A napszemüveg árán mindenki szeretne spórolni, és kedvező árú termékkel találkozni a kínálatban, de vegyük figyelembe azt is, hogy nem érdemes a minőség rovására megalkudnunk az alacsony árral! A szemünket megfelelő védelemmel kell ellátnunk, ehhez pedig olyan szemüveg kell, aminek meg kell felelnie pár feltételnek. Fontos, hogy a megvásárolni kívánt napszemüveg el legyen látva CE jelzéssel, ez biztosítja, hogy a szemüveg megfelel az európai irányelvek által meghatározott feltételeknek. A már említett UV-szűrő hatás mellett vegyük figyelembe napszemüveg vásárlásakor a lencse színárnyalatát és méretét! A kisebb, kerek lencséjű szemüvegek nem biztosítanak kellő védelmet, mert napsugarak oldalról is bejuthatnak a szembe, ezért a hajlított ívű sportszemüvegek, nagy lencséjű modellek nagyobb védelmi értékkel rendelkeznek. A napszemüveg színe és árnyalata igazából nem fontos, mivel az UV-szűrő hatás a lencsék anyagában található, egy speciális réteg szűri meg a napsugarakat, ez biztosítja a védelmet szemünknek is. Ha mégsem tudnánk dönteni, hogy világosabb, vagy sötétebb árnyalatú napszemüveget válasszunk, előnyös fényre sötétedő változatot vásárolni, ez a típus sötét, árnyékos helyen kivilágosodik, napsütés esetében pedig értelemszerűen besötétül. Ez a védelmi funkció egy hagyományos szemüveg esetében is elérhető, így akinek baj van a látásával, annak sem kell aggódnia az erős napsugarak miatt!

Az Optikshop kínálatával minden igényt igyekszünk kielégíteni. Napszemüveg webáruházunkban minőségi termékeket találhat, és a praktikusság mellett a trendkövetésről sem kell lemondania! Keresse fel webshopunkat a www.optikshop.hu címen és rendeljen napszemüveget! Kérdés esetén írjon nekünk e-mailt az info@optikshop.hu címre, vagy hívjon minket a 06-20-808-7887-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Szerezzen különleges élményt gyermekének nyári lovas táborral!
Szerezzen különleges élményt gyermekének nyári lovas táborral!

A gyermekkor a felhőtlen boldogságról és az élménydús nyarakról szól, arról, hogy a kicsik jól érezzék magukat a bőrükben, új...

Close