Kövess minket!
  
     

Miért nem mindegy, milyen a gyermek matrac?

Miért nem mindegy, milyen a gyermek matrac?
2019, április 1.

A babák életének nagy részét az alvás teszi ki: egy kisbaba még 15-20 órát alszik naponta, hiszen szüksége van az idegrendszere fejlődéséhez és a növekedéshez a rengeteg alvásra. Ahogyan növekszik, úgy csökken lassan az alvással töltött órák száma, de egy felnőttéhez képest még mindig sokkal több lesz. A gyerekeknek nemcsak éjszakai, de nappali alvásra is szükségük van; egy éves korban is 12-14 órát töltenek alvással, több részletben. Egyértelmű, hogy az ekkora alvásigény megköveteli a minden szempontból tökéletes fekhely, illetve a gyermek matrac meglétét.

A gyermek matrac  szerepe több szempontból is fontos. A gyerekeknek a sok-sok alvással töltött órák alatt kényelmes kiságyra van szükségük, mert ha valami miatt nem tudnak eleget aludni, nem lesznek képesek olyan ütemben fejlődni és növekedni, ahogyan az ő korukban szükséges. A szervezetükben ugyanis a mély alvás alatt termelődik a növekedési hormon, ami gondoskodik a megfelelő mértékű súlygyarapodásról és növekedésről. Ezért nagyon fontos, hogy a baba minél többet tudjon mélyen és megszakítás nélkül aludni. Arról nem is beszélve, hogy a folyton felébredő, nyűgös baba a szülőket is nagy megpróbáltatások elé állítja, és az éjszakája senkinek sem lesz nyugodt és pihentető.

A minőségi gyermek matrac tehát az egész család érdeke, a nyugodt éjszakák és az idilli nappalok nélkülözhetetlen eszköze. A gyermek matracok abban megegyeznek a felnőtt matracokkal, hogy egyenletes alátámasztást kell biztosítaniuk a rajtuk fekvő testnek. Ha túl kemény a matrac, az nem jó, egészségtelen. A Biocell hab ezzel szemben egyenletes súlyeloszlást ad, rugalmasan követi a baba testének formáját, ezért olyan ergonómiai matrac, ami a gerinc egészséges alátámasztását minden alvás során megadja.

A gyermek matracok előnyei itt még korántsem érnek véget, hiszen az ezüstszálak és az aloe vera bevonat együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a matrac ne csak egészséges, kényelmes és minőségi legyen, hanem higiénikus, jól szellőző, antiallergén fekhelyet is biztosítson.

A www.vitaltrade.eu weboldalon cégünk, a Vital Trade 4 you Kft. gyermek matrac kínálatát tekintheti meg. Amennyiben érdekli ajánlatunk, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségek egyikén: a +36-70-263-4887-es telefonszámon, vagy a vitaltrade@vitaltrade.hu email címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tri-busz.hu.19marc
Miért éri meg jobban a buszbérlés külföldre, mint egy repülőgépes utazás?

Az emberek többsége szívesen utazik, és tölti a szabadidejét aktív kikapcsolódással. Éppen ezért népszerűek a csoportos utazások is, amiket belföldre...

Close