Kövess minket!
  
     

Miért ne használjunk nyáron téli gumit?

Miért ne használjunk nyáron téli gumit?
2016, május 3.

Azon gondolkodik, hogy talán kibírják a téli gumik is nyáron, és most kihagyná a cseréjüket? Ne tegye! Ezzel a lépéssel nem csak biztonságát veszélyeztetheti, de az autógumik nagymértékben való károsodását is eredményezheti.

 

Gyakran felvetődik a kérdés sokunk körében, hogy a téli gumikat hagyhatjuk-e autónkon a melegebb hónapokban is, vagy inkább döntsünk a csere mellett. Ennek ügyében a határozott válasz az, hogy mindenképp váltsunk autógumikat. Több ok miatt nem szabad úgy gondolnunk, hogy kibírják az autógumik a következő téli időszakig. Ezzel jelentősen veszélyeztetnénk magunkat az utakon, így azokat is, akikkel találkozunk útközben. A téli készlet teljesen tönkremehet, ugyanis magas hőmérsékleten nagymértékben kopnak az autógumik. Semmiképpen sem éri meg így cselekednünk, hiszen a fogyasztás növekedését okozhatja, és anyagilag nem éri meg. Gumicserénél figyelembe kell vennünk, hogy mennyi ideje használjuk azokat, amelyeket vissza szeretnénk szerelni autónkra. Öt év elteltével tanácsos új autógumikat beszereznünk, mivel a régieknél már nem garantált a jó tapadási képesség, és sokkal többet nyerhetünk a napjainkban fejlesztett termékekkel. Könnyen találhatunk olyan szolgáltatót, ahol nem csak az autógumik forgalmazásával foglalkoznak, hanem egyéb ezzel kapcsolatos tevékenységet is ellátnak.

 

Különféle kedvezményekkel, teljes körű átvizsgálással, szakszerű tanácsadással várjuk AR-GO Abroncs Bt. autógumi kereskedésünkben. Magas minőségű termékekkel foglalkozunk, amelyekhez akár akciós áron is hozzájuthat gumiszervizünket felkeresve. Segítséget nyújtunk minden autógumival kapcsolatos kérdésben, műszaki vizsgáztatást vállalunk, és többek között klímával kapcsolatos tennivalókat is ellátunk. A www.ar-go.hu weboldalunkon részletesen olvashat szolgáltatásainkról, aktuális kedvezményeinkről.

 

Óvja autója minden részét! Cserélje le időben a téli gumikat, ezzel hozzájárulva saját és mások biztonságához! Kérdéseire készséggel adunk választ, ha hív bennünket a 06-1-4319407 –es telefonszámunkon, vagy ír nekünk az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
strasszkiraly.hu_16.04
Kreatív lehetőségek strassz kövekkel

Szívesen tölti idejét kreatív tevékenységekkel, és nagyon szeret szép ékszereket készíteni, ruhákat díszíteni, vagy esetleg műkörmözéssel foglalkozik? Bármilyen vonal érdekli...

Close