Kövess minket!
  
     

Miért fontos az autóklíma tisztítás és töltés?

Miért fontos az autóklíma tisztítás és töltés?
2016, szeptember 30.

Hamarosan autójavításra kerül sor, ugyanis nehézség adódott valamely autóalkatrésszel? Ha szakemberhez fordul ennek ügyében, érdemes az autóklíma tisztítására is gondolnia. Amennyiben pedig minden rendben van gépjárművével, akkor is tanácsos a most következő őszi időszakban elvégeztetnie a klímával kapcsolatos teendőket.

Akárhányszor autóba ülünk, indulás előtt sosem szabad megfeledkeznünk az autóalkatrészek helyes működésének ellenőrzéséről. Az autóklíma a nyári időszakban nagy jelentőséggel bír, emellett pedig télen, pára esetén is nagy hasznát vehetjük. Annak érdekében, hogy mindig problémamentesen működjön, és egészségünkre se legyen ártalmas, ügyelnünk szükséges az időszakonkénti ellenőrzésére. A rendszeres tisztítás, fertőtlenítés rendkívül fontos, hiszen így nem csak a higiéniára fordított figyelem, a baktériumok, gombák eltávolítása teljesül, hanem az autóklíma élettartamának növeléséhez is hozzájárulhatunk. Ennek elmulasztásával az autónk belsejébe kerülő apró élősködők allergén reakciókat is kiválthatnak. A töltése pedig azért kiemelkedő fontosságú, mert a klímarendszer teljes hálózatán keresztül zajlik a gáz keringetése, és mivel nem teljesen zárt a rendszer, gázveszteségről beszélünk. A folyamat lépéseinek teljesítését szakemberek rövid időn belül, gördülékenyen elvégzik.

Autójavítás, műszaki vizsgáztatás, autóalkatrész cseréje, és hasonló feladatok megoldása céljából javítóműhelyünkben felkészülten állunk rendelkezésére. Autóklímája töltését, tisztítását is vállaljuk, ebben az esetben szintén a legjobb kezekben tudhatja járművét. Informálódjon szolgáltatásainkkal kapcsolatban részletesebben internetes oldalunkon, a www.geniusztrade.hu –n, ahol árainkat is megtalálhatja!

Fordítson kiemelt figyelmet autóklímája karbantartására! Bízzon meg bennünket ennek teendőivel, és bármilyen más jellegű, autójavítást igénylő feladattal! Keressen minket a 06-70-3684641 –es telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt a geniusztradekft@gmail.com címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szuperfogyas.hu.16jul
Fogyjon okosan Ön is!

Külsőnket vizsgálva az egyik legnagyobb problémát alakunk jelenti, mellyel, legyen szó hölgyekről vagy akár urakról, kevesen vagyunk elégedettek. Aki valóban...

Close