Kövess minket!
  
     

Miért érdemes egyedi, műbőr falpanelt alkalmazni?

Miért érdemes egyedi, műbőr falpanelt alkalmazni?
2016, december 1.

Új falvédőjét keresi, amellyel dekoratívan alakíthatja ki otthona egyes helyiségeit, és a szigetelésben is segíti? A legjobb választás a műbőr falpanel, ami kiválóan helyettesíti a régi faliszőnyeget, stílusos megjelenése mellett pedig tökéletes hang- és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

A faldekorációt tekintve számos technikával, és ennek megfelelő eszközökkel valósíthatjuk meg elképzeléseinket. Ránk van bízva, hogy lakásunk mely részein, mekkora méretben, és milyen anyaggal díszítjük falainkat. Ha hosszú időn keresztül helytálló, igényes, egyedi termékhez szeretnénk hozzájutni, akkor célszerű a falpanelek hatalmas kínálatából válogatnunk, hiszen rengeteg előnyös tulajdonsággal bírnak. Más-más fajtájuk között találkozhatunk a műbőr falpanellel is, amivel igazán szép hatást érhetünk el. Könnyű tisztíthatósága, kivételes hő- és hangszigetelő képessége miatt nagyon sokan veszik igénybe gyermekszobában, vagy a hálószobában. Amennyiben úgy döntünk, hogy mi is kipróbáljuk, és minőségi szolgáltatást nyújtó céghez fordulunk, biztos, hogy teljes mértékben elégedettek leszünk a későbbiek során is.

Különleges kivitelezésű, megbízható és időtálló anyagból készült falpanelekkel várjuk a Kerma Design munkatásaiként. Többféle típus közül van lehetősége válogatni. Egyéni vásárlók és viszonteladók részére is széles választékban biztosítjuk egyedülálló falpaneleinket, így műbőr falpanelt is. Bemutatótermet és műhelyt működtetünk, amelyek elérhetőségeiről, referenciáinkról, és egyéb hasznos információkról szintén részletesen tájékozódhat, ha ellátogat internetes oldalunkra. Informálódjon a www.kerma.hu –n akár már most!

Dekoratív elemként és kiváló szigetelőként alkalmazza az igényei szerinti színben és mintákkal rendelkező műbőr falpanelt! Rendelje meg tőlünk kifogástalan minőségben, kedvező feltételekkel egyedi termékét! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket bátran a 06-52-792949 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kerma.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
46369632 - refrigerated truck on the white background
Hűtött áruit szállítsa és tárolja megbízhatóan!

Gyakran egyszerre nagyobb mennyiségű romlandó árukat rendel, amik nélkülözhetetlenek tevékenységét illetően? Fontos, hogy megfelelő minőségben, és rendkívül gyorsan érkezzenek meg...

Close