Kövess minket!
  
     

Mi mindenre alkalmas egy virágcserép?

Mi mindenre alkalmas egy virágcserép?
2016, október 3.

Manapság az élet minden területén törekszünk az újrahasznosításra, mely nem minden esetben értetendő a szó szoros értelemében, újrahasznosítani ugyanis nem csak az adott termék lebontásával és újratermelésével lehet, hanem bizonyos tárgyak újbóli felhasználásával is. Vegyük például a virágcserepet, hiszen a műanyag kialakítások többsége könnyedén felhasználható más célokra is. Számtalan megoldás kering a világban, mely arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy egy kis kreativitással és ráfordított energiával mennyi pénzt spórolhatunk házilag elkészíthető használati- vagy dísztárgyak létrehozásával!

A műanyag virágcserepek tökéletes célt szolgálnak növényeink tárolására, azonban, ha unjuk az átlagos megoldásokat, könnyedén átalakíthatóak, így dekoratívabb, egyedibb kialakításokat hozhatunk létre!

  • Kerítésre tűzött virágcserepekkel nem csak kertünk túlzsúfoltságát szüntethetjük meg, de plusz dekorációt is biztosíthatunk környezetünk számára. Nincs is szükség másra, mint pár műanyag virágcserépre, egy éles, lyukasztásra alkalmas eszközre, valamint damilra vagy drótra. A többi már csak a fantáziánkra van bízva!
  • Fűszernövényes „polcot” könnyedén létrehozhatunk konyhánkban, ha pár műanyag virágcserepet összeragasztunk egy sorba, és felerősítjük a falra, akár akasztók, akár csavarok, akár kétoldalú ragasztó segítségével. Máris kész a fűszernövény kertünk!
  • Emeletes virágállvány is kialakítható pár eltérő méretű virágcserép, egy fa- vagy vasrúd, ragasztó és különböző növények segítségével. Érdemes alulra a kisebb fényigényű, terjedelmesebb növényeket, míg felülre a fényt kedvelő, kisebb terjedelemmel rendelkező virágokat ültetni!

Bármelyik kialakítás mellett is dönt, egy dolog biztos: kínálatunkban megtalálhatja hozzá a megfelelő virágcserepet! Minőségi és széles választékkal várjuk honlapunkon, a www.bandyplastics.hu-n, ahol további tippeket is találhat növényekkel és virágládákkal kapcsolatban! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, +36-70/594-5105-ös számon, akár e-mailben, az info@bandyplastics.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
baba TAJ kártya
Mi az a TAJ kártya, és hogyan igényelhető gyermekünk számára?

A gyermekvállalás egy komoly feladat, mely számtalan elintéznivalóval jár. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy újszülött esetében mennyi hivatalos teendőt...

Close