Kövess minket!
  
     

Mi lehet a rosszullét oka? Mérjen földsugárzást és megtudja!

Mi lehet a rosszullét oka? Mérjen földsugárzást és megtudja!
2016, október 3.

Gyakran lehetnek olyan panaszaink, melyeket nem tudunk mivel megmagyarázni. Fáj a fejünk, kellemetlenül érezzük magunkat bizonyos helyeken, vagy egyszerűen csak rosszullét fog el bennünket, de nem tudjuk az okát. Először ezeket figyelmen kívül hagyjuk, mondván, biztosan valami rosszat ettünk, vagy megint jön a meleg front. Másodszorra, vagy a panaszok sokadik jelentkezésére azonban már oda kell figyelni!

Talán nem hinné, de az egyik lehetséges oka a lelki és szervezeti kóroknak a lábunk alatt van! A földsugárzás lehet a panaszok hátterében! Ez hogyan keletkezik? Rendkívül dinamikusan fejlődő világunkban már annyi féle elektronikai szerkezetet használunk, hogy a számát sem tudnánk megsaccolni, háztartási gépek, szórakoztató elektronikai cikkek széles tárházát rejti otthonunk, munkahelyünk, közösségi tereink. Ezek a szerkezetek megkönnyítik mindennapjainkat, ám káros sugárzásukkal is számolnunk kell.

A földsugárzás mérésekor azt próbáljuk kideríteni, mennyire sugárszennyezett az adott környezet. Legyen az otthonunk, munkahelyünk, vagy bármilyen más hely, ahol kellemetlen érzések törnek ránk, ott egészen bizonyosan magas mértékű földsugárzás szennyezést találunk. Ezek megannyi tünetet eredményezhetnek, a legtöbb lelki és szervezeti megbetegedés ezekhez köthető. A földsugárzás legyengíti az immunrendszerünket, fogékonyabbak leszünk a betegségekre, a folyamatos rosszullét és gyengeség lelki leépülést eredményezhet. Napjainkban egyre fontosabbá válik földsugárzás mérése, hogy részletesen feltérképezhessünk minden olyan területet, ahol mindennapjainkat töltjük.

Óvja meg magát a káros sugárzásoktól, és éljen egészséges, boldog életet! Elég a szenvedésből és az ok nélküli rosszullétekből, kérjen profi segítséget! Hívjon engem, és együtt olyan megoldást találunk, mely biztosan javulást hoz majd! Látogasson el weblapomra, a www.vitabalance.hu oldalra, és tudjon meg többet a földsugárzás érzékeléséről! Ha kérdése merülne fel, levelét szívesen fogadom az edina.kezi@vitabalance.hu e-mail címen, de telefonon is hívhat a +36 30 670 8999-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
virágcserép
Mi mindenre alkalmas egy virágcserép?

Manapság az élet minden területén törekszünk az újrahasznosításra, mely nem minden esetben értetendő a szó szoros értelemében, újrahasznosítani ugyanis nem...

Close