Kövess minket!
  
     

Legyen Ön is állatorvosi asszisztens!

Legyen Ön is állatorvosi asszisztens!
2017, március 29.

Manapság már nagyon sokan tartanak különböző háziállatokat otthonukban. Gyerekeknek vásárolt kisállatok, kutyák házőrzésre vagy csak hobbiállatnak. Sok szempont vezethet oda, hogy végül egy kiskedvenc mellett döntsünk, de sosem szabad elfelejteni, hogy nekik is helyes ápolásban és gondoskodásban legyen részük, hogy teljes életet élhessenek mellettünk. Sok állatbarát az ilyen háziállatok miatt dönt később valamilyen, állatokkal foglalkozó pálya mellett. Egy állatorvos teljes körűen ismeri az állatokat, minden velük kapcsolatos feladatot ellát és ő gondoskodik háziállataink épségéről különböző betegségek, baleset során. Ellenben nem mindenkinek áll módjában állatorvosi képzést végezni, avagy

Ilyen eseteknél érdemes állatorvosi asszisztens képzést elvégezni! Az állatorvosi asszisztens rengeteg olyan munkát lát el, amivel a szakorvos munkáját nagyban elősegíti és felgyorsítja. Munkakörébe tartozik az állatok különböző vizsgálatai alatt szükséges rögzítés, előkészítésük vizsgálatokra, kezelésre, szakszerű segédkezés sebészeti beavatkozásoknál, egyszerűbb betegségek kezelése, gyógyszerek beadása, mintavétel majd laboratóriumi vizsgálatok elvégzése és még sok egyéb feladat, továbbá az állatorvosi rendelő adminisztrációs teendőinek ellátása. Az állatorvosi asszisztens fontos szerepet játszik minden állatorvosi rendelő életében. Behatóan ismeri a kisállatok élettanát, anatómiáját, a kezelésükhöz szükséges normákat és a biztonságos munkavégzéshez szükséges alapvető elvárásokat.

Ha Ön is szeretne hivatásszerűen kisállatokkal foglalkozni, megtanulni minden velük kapcsolatos információt, hogy azokat akár otthonában élő kedvenceinél is alkalmazhassa, szükséges esetén elláthassa őket, akkor tanuljon állatorvosi asszisztensnek! Válassza a legjobb képzést, hogy a későbbiekben legjobb tudása szerint láthassa el feladatait! Jöjjön el hozzánk és vegyen részt állatorvosi asszisztensi képzésünkön!

Látogasson el honlapunkra a www.tapis-oktatas.com címre további információkért! Bármilyen kérdéssel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a (+36) 30/ 779 – 8156 telefonszámon vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tökéletes szemöldök minden percben
Tökéletes szemöldök minden percben

A legtöbb nő mindennapjaiban talán az egyik legfontosabb az állandó, szép smink. Vannak, akik csak egy egyszerű alap festést használnak...

Close