Kövess minket!
  
     

Költöztessen karácsonyi hangulatot otthonába!

Költöztessen karácsonyi hangulatot otthonába!
2018, február 5.

Rohamosan közeledik az Adventi időszak, az időjárás is egyre hűvösebbre fordul, és a borongós napok az emberek hangulatára is rányomják bélyegüket. Kutatások bizonyították, hogy az őszi fáradékonyságra, levertségre és depresszióra jótékony hatást gyakorolnak a vidámabb, karácsonyi hangulatot idéző dekorációk!

Nyilván korai lenne fenyőfát állítani a nappaliba és angyalkákat ültetni a polcokra, illetve zoknikat tűzni a kandalló fölé vagy az ablak alá, így a legpraktikusabb megoldás, ha a karácsonyi fényeffektekkel kreatívkodunk kicsit.

A karácsonyi fényeffektek legnagyobb előnye, hogy igazából egész évben hangulatossá tehető velük az otthon, így az őszi dekorációval is kiválóan kombinálhatóak. A különböző izzósorok remekül mutatnak kül- és beltéren egyaránt! Dekorálhatjuk velük az ablakunkat, ajtónkat, vagy akár egy kupacba hajtogatva az asztali dekorációt is feldobhatjuk a segítségükkel! A világító csövek igen mutatósak akár a hálóban, az ágykeretre fonva, vagy a falra szerelve, vagy akár a lakás bármely pontján. Ha olyan megoldásra vágyunk, mely jobban prezentálja az adventi hangulatot, a karácsonyi fényeffektek között találhatunk világító csillagokat, hópelyheket és ajándékdobozokat is.

Mivel a modern karácsonyi fényeffektek többsége már energiatakarékos megoldásokkal készül, így a villanyszámlától sem kell tartanunk, főként, hogy a hangulat érdekében érdemes az esti órákban felkapcsolni a világításokat!

Fontos azonban, hogy a különböző fényeffekteket megbízható helyről szerezzük be, hiszen egy rossz minőségű fényfüzér könnyen okozhat baleseteket! Cégünk sok éves múlttal rendelkezik elektromos termékek forgalmazásában, így kínálatunkban kizárólag megbízható és színvonalas karácsonyi fényeffektek találhatóak! Látogasson el honlapunkra, a www.eurobeat.hu-ra, és varázsolja hangulatossá otthoni dekorációját! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, telefonon, a 06-70-608-7480-as számon, vagy e-mailben az eurobeat@eurobeat.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hajhosszabbítás
Mindennapok a hajhosszabbítás után: Hogyan ápoljam tincseimet?

A gondosan ápolt hajkorona természetes ékszerünk, éppen ezért megéri a fáradozás az az idő, amit a fésüléssel, mosással,szárítással töltünk. A...

Close