Kövess minket!
  
     

Kisebb és nagyobb útra is jó társ az utazótáska!

Kisebb és nagyobb útra is jó társ az utazótáska!
2019, augusztus 21.

Amikor valaki utazásra adja a fejét, akkor jól meg kell gondolnia, hogy milyen utazótáskát választ társául, hogy az élménybeszámolója ne a csomagokkal való bajlódásról és zűrökről szóljon. A kemény falú gurulós bőröndök, habár jó védelmet nyújtanak roppant nehezek és a kerekeikkel is gyakran van baj ráadásul, ha egyszer megsérülnek vagy behorpadnak azt már csak igen nehezen, vagy sehogy sem lehet javítani. Lássuk be, hogy ez gyakran megesik egy repülőút alkalmával feladott poggyásszal. Arról nem is beszélve, hogy sok járművön eléggé limitáltak a tárolókapacitások, a merev falú bőröndök nem mindig férnek be. Ezzel szemben az utazótáskákat könnyű betuszkolni a szűkebb tárolóhelyekre is, ami nagy előny, ha sok csomaggal utazunk és azokban nem cipelünk törékeny dolgokat.

Gyakran elkövetett hiba, hogy a szükségesnél több dolgot viszünk magunkkal egy-egy utazásra, mint amennyire szükségünk van, a nagyobb utazótáskák pedig a túlpakolásra csábítanak. Éppen ezért fontos olyan méretű utazótáskát vásárolnunk, amekkorára általában szükségünk van reálisan végiggondolva egy átlagos utazásunkat. Jó megoldás, ha több különböző méretű utazótáskát vásárolunk, mert sohasem lehet tudni, hogy mikor indulunk egy hosszabb kirándulásra, így mindig lesz mit elővennünk. Az utazáshoz használt táskáink egyik sarkalatos pontja a táska füle. Mivel ez tartja az egész súlyt, fontos, hogy megfelelően strapabíró anyagból készüljön ez is, mint maga a táska. Az sem elhanyagolható, hogy mennyire vastag, vagy van-e rajta valamilyen speciális bevonat, hogy a kezünket vagy a vállunkat védje.

Sokat utazik a mindennapjai során és egy megbízható utazótáskát keres, ami nem csak praktikus és strapabíró, de tökéletesen passzol az Ön ízléséhez is? Akkor nem érdemes kihagynia cégünk, a Competitor Kft. ajánlatait, aminek teljes listáját a www.taskanet.hu címen kényelmesen otthonából tekintheti meg! Ha bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal a +36-23-332-091-es telefonszámon vagy küldjön nekünk üzenetet az info@taskanet.hu e-mail címre!

Címkék:

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
lolkashop.hu.19jul
Babaruha webáruházunknál a július az ajándékokról szól!

Minden babaváró ünnepséget feldob egy vicces feliratú babaruha, ezek az ajándékok nem csak a kicsinek, de a szülőknek is szólnak....

Close