Kövess minket!
  
     

Kezdje el a testmozgást személyi edzés segítségével!

Kezdje el a testmozgást személyi edzés segítségével!
2017, április 28.

Napjainkban állandó beszédtéma az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás. Utóbbiról rengeteg tévhit, pletyka keringhet, és a kívánt hatás elérésnek érdekében szinte minden formáját kipróbáljuk. A megfelelő mozgás kiválasztásához, fenntartásához érdemes személyi edző segítségét kérni!

A személyi edzés rengeteg lehetőséget, megoldást tartogat mindenki számára, mivel mint a nevében is szerepel, személyre szabott edzéstervvel vághatunk neki az intenzív sportolásnak. Mivel mindenkinek más problémás területe van, más céljai vannak a rendszeres edzéssel, ezért is tanácsos az egyénnek legmegfelelőbb mozgásfajtákat ajánlani, és ehhez egy személyi edző segítségét kell kérni, aki először is felméri az állapotát a kliensnek, aztán pedig elkészíti az edzéstervet. A személyi edzés mindig változatos, a vendég képességeire épül, az edző figyelembe veszi az egyén véleményét, kedvelt, illetve kevésbé kedvelt gyakorlatait. Ajánlott olyanoknak is ezt a típusú szolgáltatást igénybe venni, akiknek az évek során valamilyen egészségügyi problémája akadt, így nagyon kemény edzéseken nem vehet részt, de egy személyi edző tudja ebben az esetben is, hogy milyen tervet kell összeállítani az érdeklődő számára.

A személyi edzés napjainkban széles körben népszerű, hiszen nem csak utat kaphatunk a kívánt alakunk eléréséhez, hanem motivációt is a kitartáshoz, ami a szürke hétköznapokban elengedhetetlen, mivel mindenki azonnali eredményt akar látni, pedig komoly elhatározás kell ahhoz, hogy testünket formába hozzuk, és ehhez időre van szükség. Olyan ismeretekkel gazdagodhatunk, amely segít a pozitív hozzáállásban, az egészséges életmód kialakításában. A személyi edzések által mindenki megismerheti saját szervezetét, fizikai határait.

Ha már próbálkozott korábban különböző edzéstervvel, de hamar feladta a küzdelmet, vagy nem megfelelő módját választotta a mozgásnak, akkor éljen a személyi edzés lehetőségével! A Testközpont várja vendégeit, segítünk céljai elérésében! Keresse fel honlapunkat a www.testkozpont.hu webcímen, és ha még kérdése lenne, hívjon minket bátran a 06-30-524-8586-os telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A tetoválásokról – egészségügyi tájékoztató, figyeljünk a higiéniára!
A tetoválásokról – egészségügyi tájékoztató, figyeljünk a higiéniára!

Napjainkban nagyon népszerűvé vált a tetoválást készítés, de akkor tudjuk igazán kimondani, hogy egy életreszóló dekorációt viselünk magunkon, ha a...

Close