Kövess minket!
  
     

Kevés hely, sok rendszerezni való

Kevés hely, sok rendszerezni való
2015, szeptember 30.

Korszerű megoldást nyújtanak napjainkban a legkülönfélébb polcrendszerek fajtái. Népszerűek, életterünkben ugyanis folyamatos problémát okoz a rendszerezés. Rengeteg variáció közül választhatunk, mellyel kiküszöbölhetjük a rendszertelenséget otthonunkban, irodánkban.

A legpraktikusabb lehetőségek közül mutatunk be Önöknek hatékony polcrendszereink közül.

A korszerű csavarmentes polcrendszer, az Errex polcrendszer talán a legegyszerűbb és legeredményesebb megoldás. Méretét saját igényeink szerint változtathatjuk. Könnyű mozgathatósága lehetővé teszi a gyors probléma megoldást, és akár mozgó elemként is üzemelhet. Összeszerelhetősége nem igényel eszközöket, ezért mobilitását ez is nagyban elősegíti.

E polcrendszernek számos fajtája közül választhatunk. A többféle variáció lehetővé teszi a polcok kombinálását is.

A polcrendszerek lehetővé teszik akár nagy raktárak feltöltését is, mind a munkavédelmi és a formai előírásoknak megfelelően. A Salgó polcrendszer például létezik alapmezős kialakításban, mely mezőkkel és oszlopokkal variálható, így akár egy egész csarnokot is betölthetünk.

A polcrendszerek házhozszállításában is segítséget nyújt a cég, hisz a személyes átvételen kívül lehetőség nyílik a házhozszállításra, mellyel nagyban megkönnyítik a vásárló életét.

Miért a Maxi-Szer Kft. ?

  • gyors és precíz kivitelezés
  • rugalmas kiszállítás
  • profi, hozzáértő szakemberek
  • átlátható weboldal
  • kedvező árak
  • folyamatos akciók

A weboldalon számos tanácsot, és leírást talál mind a Salgó polcrendszerhez, mind pedig a korszerű csavarmentes polcrendszerekhez, amellyel nagyban elősegítik a döntést.

Ahol minden kérdésére választ kap, és talál az pedig az 1996-óta jól működő Maxi-Szer Kft. Színes kínálattal, megbízható polcokkal, és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat. Számos nagy cég választása esett már a Maxi-Szer Kft. kiváló termékeire. Győződjön meg róla a www.maxiszer.hu-n és érdeklődjön nyugodt szívvel a kollegáktól, telefonon a (06-32) 422-334 vagy a (06-20) 9437-086-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
csorba-akku.hu
Az akkumulátorok és a környezetvédelem

A gépjárművek üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen az akkumulátor használata. Mindannyian tudjuk azonban, hogy káros anyagot tartalmaz. Azzal is tisztában kell lennünk, hogy...

Close