Kövess minket!
  
     

Készüljön már most a farsangra! Vásároljon arcmatricát!

Készüljön már most a farsangra! Vásároljon arcmatricát!
2017, december 29.

A farsang az ünnepek közül a legszínesebb és legváltozatosabb esemény, ugyanis ilyenkor mindenki más bőrébe bújhat. Egyesek igazán megdöbbentő vagy látványos jelmezeket tudnak magukra ölteni, csak a fantázia szabhat határt a jelmezeknek, de természetesen ilyenkor nem csak ez számít, hanem az arcfestés is, amit sajnos nem mindenki tud tökéletesen megvalósítani. Szerencsére nekik sem kell kétségbeesni, hiszen egy arcmatricával könnyedén kiváltható az arcfestés!

Az arcmatricák főként azok számára jelentenek tökéletes választást, akiknek nincsen elég jó kézügyességük ahhoz, hogy szabályos és a jelmezüknek megfelelő arcfestést készítsenek el. Az arcmatricák teljesen élethű látványt biztosítanak, kiválóan idomulnak az archoz, így olyan, mintha viselőjük sminkeléssel érte volna el a végeredményt.

Az arcmatricák könnyedén felhelyezhetőek, semmilyen speciális technikát, vagy tudást nem igényelnek, bőrirritációt pedig nem okoznak, ugyanis bőrgyógyászatilag tesztelt termékek. Ennek köszönhetően gyerekek is bátran használhatják, hiszen semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent rájuk nézve. A termékek különböző stílusokban és összeállításokban kaphatóak, így kortól és nemtől függetlenül bárki megtalálhatja a jelmezéhez, vagy az ízléséhez illő arcmatricát. Természetesen az arcmatricák nem csak farsangi időszakban használhatóak, hanem bármilyen nagyobb rendezvényen, vagy házibuliban, ahol a játékosság belefér a résztvevők megjelenésébe, így kicsik és nagyok egyaránt kitűnhetnek a tömegből!

Ha már most lázban ég a februári báli időszakkal kapcsolatban, és Ön, vagy gyermeke arcmatricát szeretne viselni az ünnepségen, szerezze be a termékeket a Micro-trend Bt.-től! Garantáljuk, hogy mindenki elismerését ki fogja vívni termékeinkkel! Az arcmatricákat honlapunkon tekintheti meg, a www.micro-trend.hu címen! Kérdés esetén keressen minket bizalommal telefonon, a 06-1-369-0622-es számon, vagy írjon e-mailt az info@micro-trend.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Hol találhatunk különleges sertéshús recepteket?
Hol találhatunk különleges sertéshús recepteket?

Kedveli a sertéshúst, amiből különféle ételeket készítene? Olyan sertéshús recepteket keres, amelyek segítségével minél egyszerűbben oldhatja meg a finomságok főzését?...

Close