Kövess minket!
  
     

Iskola előkészítő gyermekünk sikereiért

Iskola előkészítő gyermekünk sikereiért
2015, szeptember 30.

Nagyon fontos, hogy gyermekünk már az iskolakezdés legelejétől jól tudjon teljesíteni az iskolában. Ehhez hozzásegíthetjük azzal, hogy iskola előkészítőre íratjuk be, ugyanis itt motiváltabbakká, magabiztosabbakká válhatnak a többféle játékos feladat sikeres teljesítése folyamán.

Az iskola előkészítő remek lehetőséget ad arra, hogy játékos formában sikerüljön még inkább fejlődnie a gyermeknek, mielőtt iskolapadba ül. A gyermekpszichológiai foglalkozások életkorhoz igazodóan, a gyermekek egyéni képességeinek megfelelően zajlanak. Az iskola előkészítő foglalkozásoknak nagyon pozitív szerepe lehet a gyermek iskolába indulásában. Sok szülő fontolgatja azt a kérdést, vajon van-e értelme ráhangolni az iskolára gyermekét még a kezdés előtt, vagy egyáltalán nem szükséges. Nem mindegy, hogy a hirtelen jövő akadályokat könnyen veszik a gyerekek, vagy már a kezdetekkor lemaradnak, és folyamatos kudarcokba ütköznek. Az iskola felkészítő foglalkozás segít a kisgyermekeknek abban, hogy életkorukhoz mérten, éretten kezdjék tanulmányaikat. A különböző képességek fejlesztése elengedhetetlen az iskolakezdés traumájának kiküszöbölésében. Az iskola előkészítés alkalmával speciális gyakorlatok segítik gyermekünk tanulását.

Az előkészítő céljai és előnyei:

  • iskolára való ráhangolódás biztosítása
  • felkészülés megkönnyítése
  • képességek fejlesztése
  • lehetőség az iskola sikeres megkezdéséhez

A BalanceMED3 pszichológiai szolgáltatásai között megtalálja az iskola előkészítést is. Nagy gondot fordítunk arra, hogy többféle módszerrel, hatékonyan segítsük mindenki boldogulását az élet különböző területein. Ha az iskola előkészítésen kívül egyedülálló problémával is küzd gyermeke, ebben is tudunk segíteni. Pszichoterápiával foglalkozó szakembereink kiválóak minden probléma megoldásában. Szívesen látjuk el tanáccsal annak érdekében, hogy kisgyermeke sikeresen kezdje az iskolai éveket, és később is helyt álljon az életben.

Segítse kisgyermekét minél több módon, hogy megfelelő érettséggel kezdhessen tanulni az iskolában! Válassza az iskola felkészítő foglalkozás egyedülálló lehetőségét! Személyes megbeszélés céljából keressen bennünket az info@balancemed3.hu e-mail címen, vagy egyeztessen kollégáinkkal a 06-1-7800120 –as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mindenamibar.com
A kávéfőzés öröme minőségi eszközökkel

A kávé főzése sokféle eljárással történhet. Több eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek segítségével finomabbnál finomabb kávét készíthetünk. A vendéglátóhelyeken azonban még...

Close