Kövess minket!
  
     

Irodai szék kisokos – mi alapján válasszuk ki a tökéleteset?

Irodai szék kisokos – mi alapján válasszuk ki a tökéleteset?
2017, október 3.

Az irodai munka sokak számára nem tűnik megterhelőnek, azonban napi több órát egy helyben ülni igenis megerőltető az emberi szervezet számára. A mozgásszervi fájdalmakon túl, komoly emésztési és más belső szervi problémákhoz is vezethet, főként, ha nem a megfelelő irodai székben végezzük ezt a tevékenységet! Most következő listánkból kiderül, hogy mely székeket érdemes ilyen jellegű munkánál alkalmazni!

  • Görgős munkaszék – Egyfelől biztosítja a könnyedebb mozgást egy bizonyos térségen belül, másfelől lábaink mozgatásában is nagy szerepe van. A görgős irodai szék tökéletes választás lehet azok számára, akik nem egy helyben ülnek egész nap, hanem teendőik miatt kénytelenek többször elhagyni asztalukat.
  • Ergonomikus munkaszék – Kialakításának köszönhetően tökéletes tartást ad testünknek. Kipárnázott ülőrésze segít, hogy a munkavégzés során végtagjaink ne gémberedjenek el, kényelmes és komfortos ülőalkalmatosságot biztosítva.
  • Vezetői szék – Tekintélyt parancsoló kialakítás, és minőségi, exkluzív kivitel. Általában bőrből készül, tökéletes tartást és kényelmet biztosít, azonban nem egész napos ülésre van kifejlesztve.
  • 24 órás kialakítás – A nevéből értetődően olyan irodai szék, mely képes tökéletes komfortot biztosítani akár egész nap folyamán! Tökéletes választás monoton ülőmunkákhoz.
  • Tárgyalószék – Pár órás megbeszélésekhez kialakított komfortos ülőhely.
  • Nagy teherbírású szék – Magasabb súlyokat is képes akár egész nap elbírni, anélkül, hogy veszítene formájából és komfortjából!

Természetesen a helyes tartás és kényelem javításának érdekében alkalmazhatunk tartásjavító párnákat is, de emellett fontos, hogy bizonyos időközönként kinyújtózhassuk végtagjainkat, és átmozgassuk testünket!

A tökéletes és minőségi irodai székekért forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sok éves tapasztalattal kínál egyedülálló termékeket! Látogasson el honlapunkra, a www.irodaiszekek.hu weboldalra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 061/210-7096-os számon, illetve e-mailben a szekek@irodaiszekek.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mikor vonhatunk le áfát vállalkozásunk működtetése során?
Mikor vonhatunk le áfát vállalkozásunk működtetése során?

Igyekszik teljes mértékben eleget tenni a törvényi előírásoknak, de a különböző kedvezményekkel kapcsolatban is szeretne naprakész lenni? Vállalkozása gondtalan, és...

Close