Kövess minket!
  
     

Hűtött áruit szállítsa és tárolja megbízhatóan!

Hűtött áruit szállítsa és tárolja megbízhatóan!
2016, december 1.

Gyakran egyszerre nagyobb mennyiségű romlandó árukat rendel, amik nélkülözhetetlenek tevékenységét illetően? Fontos, hogy megfelelő minőségben, és rendkívül gyorsan érkezzenek meg termékei az adott helyszínre? Ennek tökéletes megoldásául szolgálhat a hűtőautó bérlés, amellyel igényei szerint teljesítheti a gondtalan szállítást.

A kereskedelem, vendéglátás, és hasonló területek bármelyikén dolgozva naponta lehet szükségünk olyan élelmiszerekre, nyersanyagokra, amelyek csak hideg térben tárolva maradnak egészségesen fogyaszthatóak. Az ünnepek közeledtével egyre több termékre lehet igényünk a fogyasztás növekedése miatt, így még inkább kiemelt fontossággal bír a raktározás és a szállítmányozás helyes módja. Egyszerűen és könnyen oldhatjuk meg ezeket a feladatokat, ha hűtőautó kölcsönzésével valósítjuk meg mindezt, kifogástalanul tevékenykedő szolgáltatót választva.

Egyedülálló és megbízható segítséget kaphat, ha tőlünk igényli hűtőautó bérlését, hiszen maximálisan megfelelő feltételekkel intézheti hűteni kívánt áruit. A motor működésének leállítása idején is működik a hűtés, ugyanis elektromos hálózati rendszerrel látjuk el autóinkat. Nagy gondot fordítunk gépjárműveink megjelenésére, és speciális kialakítására, hogy elképzeléseinek eleget téve tudjuk nyújtani szolgáltatásunkat. Amiért megéri mindenképp minket választani hűtőautó kölcsönzése céljából:

  • Rugalmasan intézzük a ránk bízott feladatokat.
  • Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk.
  • Igény esetén tartozékokat biztosítunk.
  • Felkészítetten, megbízható állapotban adjuk át autóinkat.

Különféle méretű, optimális rakodóterű hűtőautó bérlésével kapcsolatban informálódjon honlapunkon, a www.hutosteherautoberles.eu –n, és ismerkedjen meg tevékenységünkkel!

Intézze gördülékenyen hűtést igénylő áruinak szállítását és tárolását! Forduljon hozzánk hűtőautó kölcsönzése céljából, ha valódi minőségre van szüksége! Keressen bennünket a 06-30-4914647 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a hutosautoberles@gmail.com címünkre!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
55312646 - pile of colorful cotton and wool textile on store
Egyedülálló méterárukkal a szebbnél szebb ruhadarabokért

Igyekszik naprakész lenni a méteráruk terén, hiszen annak érdekében, hogy sikeres lehessen tevékenységét illetően, minden időszakban újdonságokat szükséges érdeklődői felé...

Close