Kövess minket!
  
     

Hordjon tavasszal is kesztyűt!

Hordjon tavasszal is kesztyűt!
2017, március 31.

Az utcai kesztyűkről általában mindenki azt gondolja, hogy a téli hideg ellen való védelemnél szükségesek, és a tél végével hanyagolhatók. Bár a legtöbb ember tényleg erre a célra használja, nem szabad elfelejteni, hogy nem csak a nagy hidegben, de a hűvösebb időkben is használhatóak, valamint hőtartó szerepük mellett divatos kiegészítőként is megállják a helyüket.

A kora tavaszi időjárásban, a viszonylag sűrűbb napsütés miatt sokan megfeledkeznek arról, hogy a hőmérséklet még sokszor eshet akár nulla fok alá is, és ilyenkor szükséges a réteges öltözködés. A sál, a sapka, a kesztyű továbbra is nélkülözhetetlen lehet. Sálakból és sapkákból léteznek direkt a melegebb időkre kialakított darabok, amik már csak, mint divatos kiegészítőkként állják meg a helyüket, de a márciusi, áprilisi még hűvösebb hónapokra kaphatók különböző tavaszi kesztyűk is.  A hideg az ízületeinkre is káros hatással lehet, így egy tavaszi kesztyű megóvhatja kézfejeinket. A tavaszi kesztyűk nincsenek vastag béléssel ellátva, így nyugodtan hordhatjuk őket, anélkül, hogy kisebb felmelegedés esetén kézfejünk beleizzadna. Továbbá ezek a fajta kesztyűk is remek kiegészítő elemek lehetnek ruházatunkhoz. Egy divatos bőrkesztyű remekül feldobhatja az elegáns szetteket. Hölgyeknél nagyobb választékkal is találkozhatunk tavaszi kesztyűk terén, így akár egy lazább vagy éppen extrémebb ruha szetthez is viselhetnek ujjatlan bőrkesztyűt. A tavaszi kesztyűknek a korai őszi és téli kevésbé hidegebb napokon is jó hasznát vehetjük.

Dobja fel ruházatát tavasszal is, tegye különlegesebbé, egyedibbé megjelenését! Kesztyűk terén is fő a minőség! Forduljon különböző kesztyűkkel foglalkozó webáruházunkhoz! Tavaszi kesztyűk terén bizton számíthat a Karma Pécsi Kesztyűre! További termékeinkről érdeklődjön honlapunkon a www.pecsikesztyuaruhaz.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket a +36/72-515-133 telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt honlapunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mikor vagyunk jogosultak munkahelyi baleseti kártérítésre?
Mikor vagyunk jogosultak munkahelyi baleseti kártérítésre?

Érte már Önt is baleset, és szeretne tisztában lenni azzal, hogy mire jogosult, ha munkahelyén fordul elő? Ha még nem...

Close