Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszunk turmixgépet? – Tippek, tanácsok a vásárláshoz

Hogyan válasszunk turmixgépet? – Tippek, tanácsok a vásárláshoz
2017, június 29.

Napjaink turmixgépeit már úgy alakítják ki, hogy bármilyen konyhába illeszkedhessenek megjelenésükkel, és a felhasználói igényeket teljes mértékben kielégítsék. A sima, egyszerűbb funkciókkal rendelkező, fehér műanyag gépházaktól kezdve a rozsdamentes acél kialakításig, a LED-es sebesség kijelzős típusig mindenki talál ízléséhez és pénztárcájához illő terméket!

Az egyik legfontosabb szempont vásárláskor a turmixgép teljesítménye, ugyanis nem mindegy, hogy milyen nyomatékkal keveri össze az alapanyagokat. Általános vásárlói szokás, hogy a nagyobb teljesítményű készüléket vásároljuk meg, ám ilyenkor nem árt azzal is tisztában lenni, hogy a nagyobb hatékonyságú gépeket rendszeres működtetéshez tervezték. Alkalmi használathoz is lehet ugyan csúcsminőségű készüléket választani, de mindig érdemes a felhasználói szokásokat is figyelembe venni. Ügyeljünk továbbá arra, hogy a másik végletbe se essünk, az olcsóbb, kis teljesítményű turmixgépek már pár perces igénybevétel után felmelegedhetnek, ami rövidtávon a motor meghibásodását okozhatja!

A turmixgépek másik fontos tulajdonsága a fordulatszám, ami fordítottan arányos a nyomatékkal. Közérthetőbben ez azért fontos, mert megmutatja, hogy adott motorteljesítmény mellett milyen erővel dolgozik a keverő, vagy a vágószerszám. A turmixgépek többségét fokozatkapcsolóval látják el, hogy a használóknak legyen lehetőségük a fordulatszám szabályozására. A kapcsolási fokozat száma akkor ideális, ha a motor technikai jellemzőivel összhangban van, a túl sok és a szükségesnél kevesebb számú fokozat egyaránt helytelen megoldás, csakúgy, mint minden háztartási gép esetében. A legtöbb modellnél csak egy turbó fokozatot találhatunk.

A professzionális KitchenAid turmixgépekhez általában kapunk egy botot, ami gondoskodik a turmixolás hatékonyságáról. Az egyszemélyes turmixokra jellemző, hogy több kehely tartozik a készülékhez, egyes modellek esetében lehetőségünk van hagyományos befőttesüveget használni, ami a kehely szerepét tölti be.

Ha minőségi turmixgépet szeretne vásárolni, a Kőlux Kft. kínálatában meglelheti az ideális KitchenAid turmixgépeket! A készülékeket megtekintheti webshopunk kínálatában a www.kitchenaidbolt.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-957-4553-as számon vagy írjon üzenetet honlapunkon keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Fedezzen fel gyönyörű tájakat biztonságosan kerékpározva!
Fedezzen fel gyönyörű tájakat biztonságosan kerékpározva!

Szabadidejében szeret a friss levegőn lenni, és igyekszik mindent megtenni az egészséges életmódért? A szabadban való tartózkodást összekötheti kellemes kikapcsolódással,...

Close