Kövess minket!
  
     

Hogyan lepje meg külföldön élő szeretteit? Nemzetközi szállítással!

Hogyan lepje meg külföldön élő szeretteit? Nemzetközi szállítással!
2016, április 1.

Ajándékozni mindig nagyszerű érzés, főként, ha egy közeli szerettünkről van szó, pláne, ha az illető személy külföldön él, így ritka alkalmakkor nyílik lehetőség a személyes találkozóra. Olykor azonban megesik, hogy nem tudjuk, miként is juttathatnák el számára a kiválasztott csomagot. Erre nyújt tökéletes megoldást a nemzetközi szállítás, melyet a megfelelő futárszolgálat szolgáltatásai közül választunk.

Megesik, hogy bizonyos ünnepek alkalmával nem nyílik lehetőségünk meglepni külföldön élő szerettünket a személyes találkozással, ám szeretnénk számára ajándékkal kedveskedni. Hogy időben és épségben megérkezhessen hozzá a csomag, fontos, hogy a megfelelő nemzetközi szállítási megoldást válasszuk! De miről lehet megismerni az ideális futárszolgálatot?

  • Pontos és precíz – Legyen szó külföldi, vagy belföldi szállításról, az ígért határidőket betartva kézbesítik a csomagokat.
  • Megfelelően tájékoztat – Sok esetben előfordul, hogy sem a címzettet, sem a feladót nem értesítik megfelelően a csomag aktuális státuszáról és a kiszállítás pontos időpontjáról, mely bizonyos kellemetlenségekkel járhat. Az ideális futárszolgálat erre is kellő figyelmet fordít.
  • Megbízható – Nemzetközi szállítás esetén a csomagot számtalan megpróbáltatás érheti, így fontos, hogy valóban biztonságban tudhassuk azt.
  • Vállalja az esetleges hibákat – Elvesztett csomag, sérülés vagy bármilyen más eredetű probléma? Az optimális futárszolgálat vállalja a felelősséget a saját hibából eredő kellemetlenségekért!

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött alakította ki a megfelelő, és mindenki számára kedvező nemzetközi szállítási szolgáltatást! Pontosságunk és precizitásunk mellett gyorsaságunk és lojalitásunk is mellettünk szól! Ha Önnek is fontos, hogy csomagjait biztonságban tudhassa, és szeretteit meglephesse ajándékaival, forduljon hozzánk bizalommal!

Keresse fel honlapunkat a www.complexpress.hu oldalon, ahol bővebben tájékozódhat szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a (06-1) 203-4681-es vagy (06-30) 694-2465-ös számon, akár e-mailben, az info@complexpress.hu vagy ugyfelszolgalat@complexpress.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fogszabályozással
Fogszabályozás? Lehet esztétikus is!

Az egészséges és ápolt fogak nem csak esztétikusak, de irigylésre méltóak is. Sokan azonban azért nem merik felkeresni fogorvosukat, mert...

Close