Kövess minket!
  
     

Hogyan készítsünk egyszerűen, kiváló koktélokat?

Hogyan készítsünk egyszerűen, kiváló koktélokat?
2017, augusztus 23.

Vendégek fogadására készül, ugyanis egy kiemelkedő eseményt egyedülálló módon szeretne megünnepelni? Netán a vendéglátás területén dolgozik, és igyekszik eleget tenni látogatói igényeinek? A koktélkészítés egyik alkalommal sem maradhat el, hiszen ezzel különleges hangulatot varázsolhat, és finomabbnál finomabb italokkal kápráztathatja el a jelenlévőket. Fontos, hogy nagy figyelmet fordítson a minőségi koktél alapanyagok beszerzésére, valamint a megfelelő koktélos poharakról, és egyéb koktél kiegészítőkről sem szabad megfeledkeznie.

Gyakorlott vendéglátósként tisztában vagyunk azzal, milyen sokat jelent a különféle anyagok és eszközök megbízhatósága, így külön gondot fordítunk minden egyes részletre. Amennyiben pedig egy-egy rendezvény alkalmával szeretnénk elkápráztatni a hozzánk érkezőket, szintén elengedhetetlen, hogy megfelelő figyelemmel szerezzük be nélkülözhetetlen kellékeinket. A különféle koktélok elkészítése nagyszerű ötlet lehet, bárhol tartjuk meg eseményeinket. Azonban fel kell rá készülnünk, hiszen minőségi koktél alapanyagok, egyedi koktélos poharak, és más koktél kiegészítők nélkül nehézségeink adódhatnak. A legtöbb koktél a tömény italok sorából egy-két fajtát, illetve valamilyen gyümölcslevet tartalmaz. Monin szirupok felhasználásával igazán különleges és finom koktélokhoz juthatunk. Ízlésünk szerint választhatjuk ki a rengeteg íz közül azokat, amelyek megfelelőek számunkra. Az arányok betartása kiemelten fontos, majd többféle módszer közül a legtökéletesebbet kiválasztva, shakerben, keverőpohárban, kiöntéssel vagy turmixolva készíthetjük el az italokat. Célszerű tájékozódunk arról is, hogy mely koktélfajtákat pontosan milyen típusú koktélos poharakba tanácsos töltenünk. Kedvező áron juthatunk szép darabokhoz, amennyiben körültekintően tájékozódunk. Ha színvonalasan szeretnénk felszolgálni a koktélokat, érdemes a dekorációra is szánnunk néhány percet. Szívószálakkal, gyümölcskarikákkal, színes keverőpálcákkal, vagy mentalevéllel, koktélcseresznyével egyedi megjelenést biztosíthatunk.

Kiváló minőségben szerezheti be kifogástalan minőségű koktél alapanyagait és koktél kiegészítőit, ha Minden Ami Bár webáruházunkban tájékozódik! Monin szirupok, koktélos poharak, és a koktélkészítéshez elengedhetetlen egyéb eszközök hatalmas választékával várjuk. Egy helyen juthat hozzá az összes kellékhez, amelyek szállítását rövid időn belül vállaljuk! Látogasson el a www.mindenamibar.com honlapunkra, és válogasson saját igényei szerint!

Legyen felkészült, és várja vendégeit különleges koktélokkal! A gyors és egyszerű elkészítés céljából használjon megbízható termékeket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-6170280 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az office@mindenamibar.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Előzze meg a depressziót: Ismerje fel időben a tüneteket
Előzze meg a depressziót: Ismerje fel időben a tüneteket

A depresszió nem új keletű betegség. Mert betegségről van szó. Olyan mentális, lelki és fizikai, összetett tünetekkel járó betegség, amit...

Close