Kövess minket!
  
     

Hatékony növénynevelés télen? Igen!

Hatékony növénynevelés télen? Igen!
2016, december 13.

Sokan igyekszünk azon, hogy szebbé tegyük életterünket, és ehhez számos eszközt megragadhatunk. Az egyik, és talán a leg közkedveltebb a különböző növények és virágok ablakba vagy teraszra ültetése, ami nem csak jó közérzetet és természetes, színes és esztétikus megjelenést biztosít otthonunknak és közvetlen életterünknek, hanem remek hobbi is. A különböző víz, napfény és tápanyag igényű növények rendszeres ápolgatása, nevelgetése kifejezetten megnyugtató hatással tud lenni a rohanó hétköznapok során, és hosszú távon valóban jó hatással lehet ránk, ha ilyen dolgoknak is helyet adunk a napirendünkben.

Persze aki hobbi szinten növényeket nevel otthon, annak a tél mindig egy kicsit megnehezíti az életét, hiszen a teraszról be kell hozni a virágokat, és ha még az ablakban is kapnak helyet, egyáltalán nem biztos, hogy elegendő napfényhez fognak jutni az elkövetkezendő hónapokban, aminek következtében akár az egész éves munkánk is kárba mehet. Persze, mint mindenre, úgy erre is van megoldás, mégpedig a LED növénynevelő lámpák képében. Ezekkel a lámpákkal helyettesíthetjük az éltető napfényt a téli hónapokban növényeink számára, így nem szükséges megakasztanunk a fejlődésüket. Attól függően, hogy melyik növényünknek mennyi fényre van szüksége, mi állíthatjuk be az időtartamot a LED növénynevelő lámpák segítségével. Továbbá ezek a lámpák nem foglalnak sok helyet, kevés hőt termelnek, és fogyasztásuk a kategóriájukban szinte egyedülállóak.

Ha szeretne minőségi, hosszú élettartamú és nem utolsó sorban remek gyakorlati tulajdonságokkal rendelkező LED növénynevelő lámpákat vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el cégünk weboldalára, és tekintse meg kínálatunkat, a www.leddecor.eu –n!

Ha kérdése adódna termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a +36-20/31-51-800 telefonszámon, illetve az info@leddecor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
53105649 - dark and stormy rum cocktail with lime and ginger beer
Használja ki a rumok sokféleségét változatosan!

Vendéglátóhelyén igyekszik vendégeit a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni, amihez tudja, hogy rengeteg minőségi alapanyag, és kifogástalan eszközök szükségesek? A sötét...

Close