Kövess minket!
  
     

Használjon fenyőkérget a konyhakertbe, a haszonnövények alá!

Használjon fenyőkérget a konyhakertbe, a haszonnövények alá!
2017, június 30.

Előnyben részesíti az otthon termesztett gyümölcsöket és zöldségeket, melyek fejlődése érdekében igyekszik mindent megtenni? A gyomosodás mindenütt problémákat okozhat, ezért érdemes minél hatékonyabb megoldást eszközölnie ellene. Fenyőkéreggel sikeresen távol tarthatja a gyomokat, bármilyen fajta növényről van szó.

 

Sokan abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy otthonunk területén termeszthetünk különféle növényeket, és ápolhatunk szebbnél-szebb virágokat. A gyomosodás minden kertben rendszeresen jelentkező nehézség, amit fontos, hogy minél hatékonyabban akadályozzunk meg. Attól függően, hogy pontosan milyen fajtájú haszonnövényhez keresünk fenyőmulcsot, választhatunk a különböző megoldások közül. Az apró vagy éppen a vegyes fenyőkéreg egyenletes szétoszlatásával igazán eredményesek lehetünk. Fontos tudnunk, hogy csak alapos kigyomlálást követően válik hatékonnyá a talajtakarás, aminek helyes eljárási módjáról tanácsos részletesen tájékozódnunk.

 

Laposan kúszó és magasra növő növényekhez is könnyedén beszerezheti a megfelelő méretű és mennyiségű fenyőmulcsot nálunk. A Kátai Fenyőkéreg munkatársaiként készséggel állunk rendelkezésére a talajtakarás témáját illetően! A gyomok eltüntetése céljából nagyszerűen alkalmazható apró vagy vegyes fenyőkéreg a területek nagyságának megfelelően. A méretosztályozásokról, az ajánlott felhasználásról, és minden más hasznos tudnivalóról olvasson részletesen a www.fenyokereg.hu internetes oldalunkon, ahol akár online is leadhatja rendelését!

 

Gondozza szakszerűen növényeit, és szabaduljon meg a bosszantó gyomoktól! Használja ki a fenyőmulcs rengeteg előnyét, és oldja meg ezt a feladatot gond nélkül! Jelezze felénk rendelési szándékát, és jusson hozzá egyszerűen, kedvező áron a fenyőkéreghez! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-929-1404–es telefonszámunkon vagy küldjön nekünk üzenetet weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül, mindenben segítünk Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
51099925 - image of a waitress filling glasses with champagne
Fogadja színvonalas italokkal vendégeit!

Örömmel végzi munkáját a vendéglátás terén, és igyekszik mindent megtenni vendégei elégedettsége érdekében? A kedves, felkészült kiszolgálási mód mellett nélkülözhetetlenek...

Close