Kövess minket!
  
     

Hajfestési kisokos

Hajfestési kisokos
2015, május 4.

Az egészséges, fénylő hajkorona minden nő első számú csábítási eszköze. A hosszú, hullámos fürtök a nőiesség szimbólumai, a szép haj így a női fegyvertár egyik fontos eleme. A frizuránkat nem csak azért ápoljuk, hogy az ellenkező nemet meghódítsuk vele, hanem azért is, hogy  saját megjelenésünkkel elégedettek legyünk. Fontos, hogy ne csak szépnek, hanem hozzánk illőnek is érezzük a frizuránkat.

Azt mondják, hogy mindenkinek a természetes hajszíne áll a legjobban, mégis sokan szeretnek új színekkel, árnyalatokkal kísérletezni. A hajfestéssel selymesebbé, élet-telibbé varázsolhatjuk a hajunkat, hiszen a festék nem csak színezőanyagot, de vitaminokat és tápanyagokat is tartalmaz. Egy új szín felvitelét követően a hajszerkezetének minőségén is jelentős javulás tapasztalható. Azonban mégis a szín az elsődleges célja a hajfestésnek. A ma vásárolható hajfestékek közül már számtalan árnyalatból válogathatunk a természetes színektől az extrém verziókig.

Választhatunk a saját hajszínünkhöz közel álló árnyalatot, de elmehetünk a végsőkig és az eredeti színtől teljesen különböző, kontrasztos árnyalatokat is bevállalhatunk. Csak a képzelet és persze a bátorság szab határt a hajfestésnek. A nagy döntés előtt azért nem árt néhány tanácsot megfogadni. Érdemes tájékozódni például, hogy bőrünk és hajunk színe alapján mely típusba tartozunk: ősz, tél, tavasz vagy nyár, így a saját típusunknak megfelelő színárnyalatok között keresgélhetünk. Például a tél típusok általában sötét hajúak és világos bőrűek, így nekik a szőke szín nem biztos, hogy ajánlott. Szakértők szerint senkinek sem ideális az eredeti hajszínétől nagyon eltérni, egy-két árnyalat tanácsos. Ha mégis megtesszük, akkor számoljunk azzal, hogy nem csak szín, de stílusváltás is jár a hajfestéssel.

Fontoljuk meg továbbá, hogy otthon szeretnénk, magunknak befesteni a hajunkat, vagy inkább egy fodrász tapasztalatára bíznánk a hajfestést. Érdemes előbb színezővel kísérletezni, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, és csak aztán hajfestékre váltani. Amennyiben valóban tartós fedést és szép színt szeretnénk, csakis minőségi termékeket vásároljunk.

Látogasson el weboldalunkra, a www.fodrilla.hu honlapra, ahol kizárólag minőségi fodrászkellékekből válogathat. Hívjon minket a 0620-233-7002-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a fodrilla@fodrilla.hu e-mail címe keresztül, munkatársaink készséggel segítenek Önnek termékeinkkel kapcsolatos kérdéseiben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tattoosilver.hu
A microdermal piercing

A testékszerek viselése egyes népcsoportoknál már évtizedek óta a törzsi kultúra része. A piercing nem csupán díszítő funkcióval bírt, hanem...

Close