Kövess minket!
  
     

Friss tetoválása van? – Ne feledkezzen meg a varrat fényvédelméről!

Friss tetoválása van? – Ne feledkezzen meg a varrat fényvédelméről!
2017, július 27.

A tetoválások gyönyörűek, és igazán látványosak, de első látásra bele sem gondolunk abba, hogy a varrat tulajdonosának a gyógyulási időszakban mennyi mindenre kellett odafigyelnie ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Ha tervezzük, hogy tetoválást készíttetünk, ne feledkezzünk meg az utána következő gyógyulási időszakról, amikor napjában többször is ápolni kell a varratot, emellett kerülnünk kell bizonyos helyeket, és nem utolsó sorban intenzív védelmet kell biztosítani a tetoválásnak az erős napsugárzás ellen!

Talán a legfontosabb a gyógyulási időszakban a napsugárzás elleni védelem, ugyanis, ha nem fordítunk rá kellő figyelmet, a friss tetoválás megbonthatja a festékét, így kárba vész a minta, és javíttatni kell! Természetesen, ha a friss tetoválás olyan testrészen található, ahol nem éri folyamatos napsugárzás, abban az esetben nem kell annyit aggódnunk!

Az ápolásban segítségünkre lesznek olyan krémek, amelyek gondoskodnak a fényvédelemről, de ez önmagában nem elég, értelemszerűen a gyógyulási időszakban szükséges kerülni a szoláriumot és a napozást is, ezért úgy időzítsük a tetoválás elkészítését, hogy ne essen egybe nyaralásunk időpontjával! Akinek érzékenyebb a bőre, annak még fokozottabban kell ápolnia a tetoválást, ugyanis egy érzékeny bőrfelület szinte azonnal reagál az erős napsugárzásra és más környezeti hatásokra!

Sajnos, ha mégsem sikerül a gyógyulási időben biztosítani a tetoválás fényvédelmét, minél hamarabb forduljunk szakemberhez, aki segít kijavítani az esetleges elváltozásokat!

A kellemetlen, fájdalmas percek elkerülésének érdekében tetoválása elkészítése után gondoskodjon a megfelelő ápolásról, és a varrat fokozott fényvédelméről! A tetoválást pedig bízza a Suncity Tattoo szakembereire! További információkért keresse fel honlapunkat, a www.tattooszeged.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-858-6466-os számon, vagy írjon e-mailt a tattooszeged@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tippek a tágas térrel rendelkező fürdőszobák berendezéséhez
Tippek a tágas térrel rendelkező fürdőszobák berendezéséhez

A fürdőszobákra általánosságban a kis tér jellemző, ugyanis a legtöbb lakóépület megtervezésekor inkább a nappali – és hálószoba terének növelésére...

Close