Kövess minket!
  
     

Francia manikűrt minden alkalomra!

Francia manikűrt minden alkalomra!
2016, augusztus 29.

A francia manikűr talán az egyetlen olyan körömdíszítési forma, amely minden alkalomra megfelelő viselet. Visszafogott, elegáns, mégis könnyen egyedivé varázsolható különféle mintákkal, vagy akár strasszokkal is.

A hagyományos francia manikűr egy alap átlátszó gél lakkból áll, melyre aztán fehér, vagy nagyon világos bőrszínű körömlakott kennek egy csíkban, ám mindez porcelán műköröm formájában is remekül megvalósítható. A mai trendek szerint rengeteg variáció létezik erre a manikűrre, ugyanis lehet tovább díszíteni, vagy a színekkel játszani. A fehér szín helyett választhatunk feketét, matt pirosat, vagy ami csak az eszünkbe jut!

Természetesen, aki nem szeret a körmei díszítésére nagyobb figyelmet fordítani az év összes napján, az is könnyen elcsábulhat egy esküvőre, szalagavatóra, diplomaosztóra, vagy egy bulira, esetleg születésnap alkalmából. Igazából a francia manikűr a természetes köröm tökéletesített formája, ezért rendkívül természetes és elegáns hatású.

Ha szeretnénk saját körmünkre ilyen manikűrt készíteni, a legjobb, ha minőségi gél lakkokat és UV lámpát választunk, melyek segítségével otthon is könnyen elkészíthetőek a körmök. A lámpa csupán egyszeri beruházás, mely hosszú időn át hasznos kellékünk lehet, míg lakkokból érdemes többfélét rendelni, hogy minden alkalommal aktuális hangulatunknak megfelelő körmeink lehessenek.

Ezzel a technikával egyszerűen és gyorsan elkészíthető a francia manikűr, de ha valami profibbat szeretnénk, kiváló választás a porcelán műköröm is. Ezekhez több gyakorlat és odafigyelés szükséges, de a végeredmény igazán profi lesz!

Kiváló minőségű alapanyagok és dekorelemek állnak rendelkezésére a Műköröm Pláza webáruházban! Nézelődjön, válogasson kedvére, és rendelje meg tőlünk kiváló áron azokat a termékeket, melyekre szüksége lesz a gyönyörű körmök elkészítéséhez! Látogasson el honlapunkra, a www.mukoromplaza.hu weboldalra! Felmerülő kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a 06/30-360-6429-es telefonszámon, vagy az info@mukoromplaza.com e-mail címen keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Digitális fényképezőgép
Fotózási tippek a digitális fényképezőgép szerelmeseinek

A fotózás technológiája rohamtempóban fejlődik, és napjaink fotózási szokásai a digitális fényképezőgépek megjelenésével alakultak át. Ezek az eszközök lehetőséget adtak...

Close