Kövess minket!
  
     

Étkezzen kedvező áron, változatos menüt rendelve!

Étkezzen kedvező áron, változatos menüt rendelve!
2017, június 30.

Nincs ideje ebédet készíteni, munkaideje ezt nem teszi lehetővé? Esetleg csak nem szeret főzéssel foglalkozni, de szívesen fogyasztana finom ételeket? A mindennapos menü rendelését egyszerűen megoldhatja egy megbízható ételfutárral, így már előre tudhatja, melyik nap milyen finomságot fogyaszthat majd, és rengeteg időt is spórolhat.

 

Egyedül élve és családos emberként is tudjuk, hogy milyen sok időt vesz igénybe, ha mi magunk készítjük el ebédünket. Rohanó hétköznapjaink során nem is biztos, hogy minden alkalommal ugyanabban az időben tudunk félrevonulni, és nyugodtan étkezni. Éppen ezért nyújtanak kiváló lehetőséget a menü rendelést előre felvevő cégek, ahonnan kérésünk szerint juttatják el részünkre a kiválasztott ebédet. Kényelmünket szolgálja, ha az online ételrendelés mellett döntünk, ugyanis így akkor tudjuk jelezni menü rendelésünket, amikor éppen időnk van rá. A gondosan becsomagolt, hűtött, megfelelő módon tárolt ételeinket bármikor megmelegíthetjük, és a nap akármelyik részében elfogyaszthatjuk.

 

Cégünk, a Cityfood Magyarország Kft. egyedülálló lehetőséget nyújt az online ételrendelésre! Egyéni igénye szerint válogathat kínálatunkból, a hagyományos ételek mellett széles választékunkban megtalálhatja a diétás és a vegetáriánus ételeket, és többféle, előre összeállított menüt is. Eltérő mennyiségű adagok, különféle ízvilágok, rengeteg variációs lehetőség várja nálunk! Ételfutárunk a kért címre szállítja ebédjét, amit többféle módon is fizethet, igényeinek megfelelően. Tekintse meg étlapunkat, és olvasson bővebben tevékenységünkről a www.cityfood.hu honlapunkon!

 

Fogyasszon egészséges és finom ételeket úgy, hogy nem kell az elkészítéssel töltenie idejét! Vegye igénybe az online ételrendelést nálunk, és jelezze menü rendelés igényét akár már a következő napokra! Bármilyen észrevétele, kérdése adódik, hívja bátran ügyfélszolgálatunkat a 06-1-700-4212–es számunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@cityfood.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Utazzon vissza az időben a Krisztina Aukciósház jóvoltából!
Utazzon vissza az időben a Krisztina Aukciósház jóvoltából!

Szinte nincs olyan ember, aki ne kedvelné a régiségeket, ugyanis ezek a tárgyak a múlt fizikai manifesztációi a jelenben, amelyek...

Close