Kövess minket!
  
     

Élje át a kajakozás izgalmas élményét, evezzen a páratlan látványért!

Élje át a kajakozás izgalmas élményét, evezzen a páratlan látványért!
2015, június 2.

Kevés olyan ember van, aki nem kíván valamilyen mozgást. A nyár közeledtével változatos programok állnak rendelkezésünkre, a víz adta sportolási lehetőségek köre is szélesedik.

Próbálja ki az egyik kiváló lehetőséget, az egyre népszerűbb, izgalmas és szórakoztató kajakozást, amely bárki számára ideális! A nyári sportok közül leginkább kedvelt tevékenységek az úszás, a strandokon és fürdőkben gyakran szervezett vízitorna, víziaerobic. A nagyobb vizeken sokan szörföznek, valamint különböző evezést igénylő sportot űznek.

A kajakozást bármely korosztály tagjai élvezhetik, nem szükséges hozzá semmilyen tapasztalat. Be- és kiszállásnál fontos ügyelni a megfelelő fogásokra, evezés közben pedig a helyes lapáttartásra, az egyensúly megtartására, a helyes fordulásokra. A szükséges odafigyeléssel, és az indulás előtt kapott eligazítással kapcsolatos tudnivalók betartásával biztonságosan evezhet.

A kajakozás rendkívül hasznos sport. Növeli az erőnlétet, hozzájárul az egészséges életmódhoz, hiszen végig gazdagodunk a szabadban szívott friss levegővel.

A www.calasport.unas.hu weboldalon lehetősége van számos termék rendelésére, így arra is, hogy saját kajakot vásároljon. A csónak kiválasztásánál döntő kérdés, hogy kezdőként szeretné használni, vagy versenyre készül. Érdemes odafigyelni, hogy legyen gerince, mert az asztalsimaságú fenék megakadályozza az irány könnyű tartását. Pakolásra nem igazán alkalmas a kenuval ellentétben, mert az üres részeket nagyrészt a kinyújtott lábak foglalják el. A kajak előnye, hogy szinte bárhol el lehet férni vele és könnyen kiköthető. Számos modell közül válogathat, de nehéz megtalálni a legjobbat. Alapos informálódás után döntse el, melyik az Ön számára legmegfelelőbb.

Az emberek változatos szokásait, sporttevékenységeit figyelembe véve a CalaSport webáruházunkban rengeteg termék közül választhat, amelyek mindegyike a felszabadult kikapcsolódást teszi lehetővé. Beszerezhetők nálunk a legkülönfélébb sporteszközök, és a hozzájuk tartozó nélkülözhetetlen sport kellékek, felszerelések, ruházatok is.

Ne hagyja ki a kajakozás hatalmas élményt nyújtó, izgalmas lehetőségét, és rendelje meg nálunk az ehhez szükséges, minőségi termékeket! További információk és vásárlási feltételek a honlapunkon olvashatók. Regisztráljon a www.calasport.unas.hu oldalon, és iratkozzon fel hírlevelünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
eskuvoi-zenekar-elozene.hu
Zene nászajándékba

Amikor esküvői meghívót kapunk, rögtön az a kérdés fogalmazódik meg, vajon mivel lepjük meg az ünnepelteket. Sokszor előfordul, hogy a...

Close