Kövess minket!
  
     

Borostyán babalánc – nem kizárólag divatkellék!

Borostyán babalánc – nem kizárólag divatkellék!
2019, szeptember 25.

Az ásványékszerek nem csak a szépségükről, de különleges, az emberi szervezetre gyakorolt hatásukról is híresek. Nem csak felnőttek számára javallott a hordásuk, de a legkisebbekre is jó hatással vannak, ezért megéri beszerezni egy borostyán babaláncot.

Talán sokan csodálkoznak azon, hogy mi értelme egy babára ékszert adni, pedig a kislányokat már egészen kis korban elviszik füllyukasztásra is, és abban semmi meglepő nincs. A borostyán babaláncnak ráadásul gyakorlati haszna is van azon túl, hogy divatos kiegészítő: a kicsi egészségére és közérzetére van komoly hatással. Ki kell emelni, hogy ez nem tartozik az ezotéria hatáskörébe, hanem csupán a borostyánban található illóolajokhoz van köze. Mint tudjuk, megkövesedett fenyőgyantáról van szó, ami a test hőjének hatására kis mértékben ugyan, de elkezdi párologtatni a benne lévő illóolajokat, amit a baba belélegez, és ettől csökken a fogzási fájdalom, illetve a felső légúti panaszok is enyhülnek.

Érdemes a kicsit minél korábban, már a nyolcadik hetétől kezdve hozzászoktatni a borostyán babalánchoz, így könnyen megszokja, és nem fogja rángatni, de ha mégis, akkor sincs gond, mert a kapocs könnyen szétcsúszik, ám a szemek nem csúsznak le a szálról. Ha nagyobb babáról van szó, akkor sincs gond, mert a ruha alá rejtve szintén egykettőre hozzászokik. Fontos, hogy ha mégis játszana vele, ne engedjük, hogy rágja!

Egyedi kézműves ékszereket találhat a honlapomon, így többek között a borostyán babaláncokat is beszerezheti tőlem, de számos egyéb kelléket is vásárolhat. Akár önmagának, akár ajándékba keres különleges kiegészítőket, érdemes nálam körülnéznie. Tekintse meg termékeimet, és rendeljen néhány kattintással a MyKriszta webáruházból, amit a www.asvanyekszerbolt.hu címen találhat meg! Amennyiben kérdése lenne a borostyán babaláncról, egyéb ékszereimről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velem a kapcsolatot a 06-30-517-7461-es telefonszámon, vagy írjon a mykriszta@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szappan.hu.19szept
Miért olyan különlegesek a természetes szappanok?

A női test egy élő szentély – ahogy azt már olyan sokan elmondták – éppen ezért, nem csak becsülni, de...

Close